BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: ben mage için sormuştum Bende mage için yanıtladım zaten :):)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:61xxx
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 areste lvl 61 pet mage sahiiiiibiyuim +7full comp set+7/12hp var(bot hariç o +6) elxir+7/56flame mage earning2x ıronneclage/elemental pendat(cz dönüşümlü) belt of life opal ring2x var petle solo bile gezeblilyorum ancak adamı tam öldürcem büyüler bitiyo...:)yani petle solo takılırsın ama fazla adam öldüremessin ancak partyle cz rush fln yaparsın savaşta bile solo adam fazla kesemesiin ondan np 14kda takıldı kaldı:( ben paper olmayı düşünüyorum şimdi....paper mage en iisi..[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 25 Temmuz 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Saolun anlaşıldı En Kısa zamanda seti yaparım ama beramus ta nu unique itemleri daha bulamam hadi hayırlısı. bakalım neyse saolun kolay gelsin
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: arcenoid, 23 Temmuz 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Beyler ben bu peper ile pet mage farkını çözemedim. beramusta oynuyorum lvl 53 peper mage charım var üzerim goblin elimdeki +8 wizard yuzuklerim +6mp 204 mp (+ sını hatırlamıyorum ) var goleme vurduğum damage max 1500 . ve birgün başka bir cafede adam görüyorum itemleri crimson healt bouns +6/10 elideki +7 viper vs vs işte adam goleme 1750 vuruyor. ben çözemedim neresinde bu işin peperlik ???????????????????? Bence lvl 60 olunuyo galiba paper mage daha ii vurmak istiyosan sende +8 waizart yoq galiba? çünkü wizarart varmış daha ii vurursun[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: LoRd_MsC, 27 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: said: arcenoid, 23 Temmuz 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Beyler ben bu peper ile pet mage farkını çözemedim. beramusta oynuyorum lvl 53 peper mage charım var üzerim goblin elimdeki +8 wizard yuzuklerim +6mp 204 mp (+ sını hatırlamıyorum ) var goleme vurduğum damage max 1500 . ve birgün başka bir cafede adam görüyorum itemleri crimson healt bouns +6/10 elideki +7 viper vs vs işte adam goleme 1750 vuruyor. ben çözemedim neresinde bu işin peperlik ???????????????????? Bence lvl 60 olunuyo galiba paper mage daha ii vurmak istiyosan sende +8 waizart yoq galiba? çünkü wizarart varmış daha ii vurursun Ya bendeki +8 wizard ama takılar dandik ve character erkek ondan dolayı tmm şimdi anladım. bugun bichop bach ve duke yi gözümün önünde benden alıp kestiler sinir oldun. tabi 62 warrior ile kesiyordum :D mage ile daha cz de solo gezemem :P
Öne çıkan mesajlar