OnuRRR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Beyler size bişi sorcam gırgıra almamanız ricamdır. Ya hane bazı itemlerde mana absorted yok hp absorted falan war ya ve genelde rare itemlerde oluo bu acaba diom upgrade itemden hp absorted lı ve ya mana absortedlı bi item çıkarmak mümkünmü? Düşünsenize elinizde 2 tane +8 shart biri mana absortedlı biri hp absortedlı pot kullanamya son :pP Tutabilen çıkarmı acaba? Ya olabilirmi böle bişi bilgisi olan warsa bi zahmet cwp pls ayrıca dalga geçmek için sormuorum sizde geçmeyn....[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyle bısı olsaydı mıllet tank olurdu upgrade ıtemlerde suana kdar hıc gormedım sanmıyorumda oyle bısı olsa ben gece gunduz cıkarmaya calısırım sanmıyorum ama[signature][hline][Emrah run your mother fucking by HacıBakkal] [Bu mesaj Wrong tarafından 30 Temmuz 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Upg itemlerde mana/hp absorb olması mümkün değil. Çünkü onu ekleyecek scroll yok. Sadece rare itemlerde absorb olur.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hp abzörd ne işe yarıyodu ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: CaNNi, 30 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Hp abzörd ne işe yarıyodu ? vurduğun damage kadar hp geliyo[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Emin misin? Eğer öyle olsaydı elinde hp absorb olan assalar görürdük hep. Vurduğun kadar değil ama damage e bağlı olarak geliyor. Mesela ben apos keserken mp absorbla sürekli skill vuruyom ama manam hiç bitmiyor. Daggerın durability si biterse o zaman damage düşüyo ve yavaş yavaş mana kaybediyorum. Burdan çıkarılacak sonuç. Damage li orantılı ama damage kadar değil.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Valla fire thorn'la vurduğum kadar geliyodu :) Dediğin gibi olabilir...[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hp absorb bir ise yaramıyor.Cok ufak rakamlarda geri geliyor.10-20 falandı heralde.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hp yi hiç denemedim. Ben mana absorb denedim sadece. Söylemeyi unutmuşum. :-)[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mana absort zaten zavaşta veya cz de kullanılacak alet değil sadece apos da kullanıcaksın :D mana harcamaya gerek yok bi tek rpr parası harcarsın :D
Öne çıkan mesajlar