BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Tango ya da Flemenko dans kursu istiyom! Anadolu yakasında olacak; temiz, güzel, adam akıllı, çevik ve ahlaklı olacak, hafta sonu olacak, çok geç saatte olmayacak (dans eşim geç saatlere kadar kalamıyor) Bilen birileri varsa ya burada söylesin ya da özel mesaj olaraktan bana iletsin (hani olur ya aman dans dersine gittiğimi kimse bilmesin rezil olurum diyenler için) ayrıca dondruma istiyom... eksiii eksi 12 derece olacak üzerinde krem şanti de olsun... dans eşimede uzun kuplardan istiyorum...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 eheh :) benim bildigim kadarıyla üniversitelerde halka açık klasik danslar kursları filan oluyor..[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ah ulen ah, bi tane kız da odun olmasa da dans kursu gibi bir aktiviteye katılsa.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben de john travolta stil dansetmek istiyorum (neyse artık o) ama nasıl olcak bilmiyorum :-P[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 grease?[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 :)) Kızlar dans kurslarına gelir de erkek sayısı az olduundan geri dönerler hep :))[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 evet aynı grease deki stilden.. ama yani imkansız ötesi gibi bişey öyle dansetmek. hayatımı falan adamam gerekiyor sanki.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya marmara üni göztyepe kampüsünde var da şimdi kalkıp oraya gitmeye üşeniyorum üstelik telefonu fln da yok böle arayıp fiyatını öğreneyim... yoksa Kadıköy'de de var bir iki bildiğim yer ama telefonlarını da bilmiyorum...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bi de ben tango biliyorum ama dans eşim inatla o atraktif hareketleri de yapmak istiyor e ben onları iyi bilmiyorum... ulan sap ordusu bıdı bıdı etceğinize yardım edin hele ha bu arada ben hâlâ sapım... dans eşim var ama bir sevgilim bile yok... *!bir kedim bile yok anlıyor musun hadi dans et bare...*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ulan imdak! kurs buluncaya kadar uplayacam bunu[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 dans eşinle anlaşabilirim belki babacum.. öncelikle, güzel mi :-p[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Xuaha! Babacum bulamamış. Neys biz yine de şansımızı deniyelim.. Yannız ankarada oturuyorum. Özellikle tango kursu istiyorum. Bildiiniz var mı?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Abicim bırak tango flemenko yalan ben sana HeadBang göstereyim hem de ücretsiz: hatta al sana gif'i :rock:[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya kızıltoprakta bi kurs vardı ateş dans stüdyosu sanırım yalnız kurslar acayip pahalı olabiliyorlar bi üninin kursu daha hesaplı olabilir üşenme de ara marmarayı evinin burnunun dibi :P (fiyat karşılaştırması için geçen sene 4 ders için 25 mil. verdim odtüde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: BabacumMostors, 05 Aralık 2003 13:15 tarihinde demiş ki: ayrıca dondruma istiyom... eksiii eksi 12 derece olacak üzerinde krem şanti de olsun... dans eşimede uzun kuplardan istiyorum... Daha yeni izledim yapma şöyle espiriler heaeh *!düşüp ölür*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Shakira'yla tango.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 i wanna bring you up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ankarada varmı gerçekten? bende ister gibin oldum biraz.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Babacum, bizim okula gelmek kasmicaksa Sabanci'da var, ben cok memnunum. Istersen es oluruz :P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar