Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Selam patinajcı patiler, Bir arkadaşım araba değiştirme hazırlığında elindeki eski Polosunu satıp yukarıdaki üç araçtan birini tercih etmeye hazırlanıyor. Fiyat olarak 28-30 bin YTL düşünüyor, çıkabileceği en üst rakam 33YTL(bir kuruş fazlası değil). Tavsiyeleriniz nelerdir? Buna araçların motor seçenekleri, paketler, vs dahil olmak üzere soruyorum. Gelecek hafta showroom turlarına girişmeden önce, fikirlerinizi alayım dedim. Bu araçlar dışında bir şey düşünmüyor, o yüzden "Şu olsun bu olsun" demeyelim lütfen. Evet Vodan ve Aramis, Astra alınabileceğini ben de biliyorum :) (Hemen gardımı alayım) Teşekkürler ediyorum şimdiden, saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Polo derim VW oldugu icin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Cafein, 28 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Evet Vodan ve Aramis, Astra alınabileceğini ben de biliyorum :) (Hemen gardımı alayım) Valla ne yalan söyleyim hazırlamıştım tamda :) Polo alsın ozaman enazından alman arabasıdır. Hemde kasası henüz çok yeni ve güzel nereden baksak 4-5 yıl kalır bu kasa. Malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük olarak polo. Jazz'ın cvt şanzumanları iyi 7 vitese fln çıkabiliyor değişken bi hede si var. İçinin malzeme kalitesini ben beğenmiyorum dandik plastikten. Ayrıca konsol tasarımları flnda hoşuma gitmiyor. 13" jantlarıylada ayrı bir iğrençlik abidesi. C3 de eh işte bilmemki full olanının içi fln güzel ama biraz eskidi kasası 3 yılı geçti sanırım yakındır bi makyaja girişilmesi. Boşverin ya Polo dururken ne C3 ü Donanımı yüksek jantı zartı zurtu olan bi Polo güzel gider. Yinede şansımı deneyim ben bee 1,6 Astraaaaa[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu paraya astra alinir ama polo falan deil[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 polo 4ever[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence polo, tek nedeni ise vw olduğu için. yalnız vw'nin polo modeli ispanya'da üretiliyor. citroen bence hiç düşünme, çok iyi değil. fakat honda jazz da fena değildir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 33e mazda 3 olabilir[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: BOccOB, 28 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki: polo satıp polo almakta yani... yeni polonun bi öncekinden tek farkı da zaten arka stoplarla ön ızgara, gerisi içi miçi de dahil aynı... Tahmin ettiğim kadarıyla onunki bir önceki nesil polo 2004 ler fln değil. Hocam bence polo alsın, bende 2004 ü var gerçekten süper bir araba daha bir sorun yaşamadım.Çekişi fln de iyi, abartı benzin de yemiyor, konforlu fln.İyidir yani[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bahsi geçen arkadaşımın polosu, 99 model, bir önceki nesille alakası yok. C3ü dün konuşmamızda çıkardık, olay Polo vs Jazz halinde şu anda.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 jazz ın ıcını gormedım ama ben olsam honda alırdım herhalde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Prim istiyorsan Polo kullanım olarakda Jazz bence C3 e hiç bakmana gerek bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar