LoskobordoS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu Cocuqa Hastayım Die Bir Topic Yazmıstım birisinin Cesitli Hırsızlıklarını Anlatmıstım Bana Serefsiz Dediler Bunu KABUL etmıyorum Ama O Cocuk Warrior Şeyi Caldı Mı Bana Werior Sozu Uzerine Kavga Cıktı Topic Kilitlendi Bende Sevmıyorum Tabiki Adımızı Karalayanları O Cocukun Caldıgı Warrrior Esyalarını Kullandıgım Iıcın Hatalıyım Kabul Ediyorum Ama Gelse Biri Size Raptor Werse Ne Tepkı Werir Siniz Onu Coq Meraq Ettim Saygılarımla Hepnizi Opuyorum
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 neyse kabahatini anladıgın için laneti kaldırıyorum. hadi yine yırttın.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: HasMez, 29 Temmuz 2005 14:15 tarihinde demiş ki: neyse kabahatini anladıgın için laneti kaldırıyorum. hadi yine yırttın. :lol: olur böyle vakalar
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zaten bu dertler bu balonlardan cıkıyo edit: İyi bi clana girmek için yeterli np'im yoq o yüzden az daha gaz lasım bana kesmek kesmek kesilmek istemiyorum paper asssasin olmak gerçekten zor [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yanlış yazmıuşın böle olcak tı OLUR BÖLE VAKALAR PATİCİK BUNLARI YAKALAR :D[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D [Bu mesaj Tadpole tarafından 29 Temmuz 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Asheroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar hadi çalan çalıyor da bu çalınanlarda da kabahat o kadar büyük bence... Bir şeye 10 kere bakın abi. Ben dikkatsizdim demek de kabahat bence.
erayyirik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arkadaşlar şu balon ney sakın gülmeyin haa.bilmemek diil öğrenmemek ayıptır:D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaklaşık 4 mesaj önce sendede olan bir şey o balon.[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Öne çıkan mesajlar