mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu habere sevindim valla[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hazırlıkları kapsamıormuş lanet olsun bizim ne eksigimiz var :p ezik hazırlıklar fdssdfs[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 al işte biz o kadar yırtınalım bir gelmesin die stres yapalım millet rahat rahat gecsin herifin teki kaldığı 5(matemetik,fizik,kimya2,kimya3,fizik3) dersten gecip mezun oldu..adalet mi be bu?ahuahauau..kıskanç olmusum ben ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar