VitaesMorte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gec olsun ama guc olmasın hesabı adsl e gectim yani yarın bugun geciyorum iii de millet e soruyorum ne modem almak lazım birileri diyo zoom iyi marka al birileri diyo sıradan alsan da idare eder napcan abi cok prof. deilsen gerek yok kasma al bi 20 40 dolar arası vasat orta bisey idare et diyo siz ne diyosunuz :)[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendine bir yol cizeceksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyun oynuyosan zoom asus gibi modelleri tercih et derim.Yok sadece surf download fln diyosan geek gibi vasat bi modelde işini fazlasıyla gorur diyorum.Bilgim dahilinde onerebilecegim bunlar =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyun download vb çok uğraşıcaksan port açmanda gerekicek o nedenle bu işlemleri en rahat yapabilecegin modem x4 boyutuda ufak fiyatıda iyice düştü kaliteside gayet iyidir hem patiden en cok x4 kullanan var :) teknik anlamda da en rahat yardım edebilecegimiz modem x4 şuan usb alma ufak tefek sorunlar çıkabilir zoom x4 de hem usb hem ethernet girişide var oldukça şık[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben GeekADSL Pro-Max UE4 Kullanıyorum. 4çıkışlı vs. Canavar gibi alet. Herhangi bir sornunu görmedim. Fiyat olarak Zoom lardan iyidir.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sana tavsiyem Speedtouch'lardan uzak durman :)[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaklaşık 2 yıldır insanların 498454kez bu soruyu farklı topic lerde sorup bol bol cevap aldıklarını diyorum. arayalım biraz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 İstediğim yere ulaşırsam zaten bütün sorunlar kalkacak şimdilik sana tavsiyem http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/usr-9106adsl edik : link hatalıydı pardon [Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zoom,geek,speedtouch[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar