Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 arkdaslar ya dıezde tanıdık bana yardım edebılcek arkdas gm varmı.. mırage la cleaver a coktuler aldıgım gun hacklendım herıf ler pcme gırdı bazı gmlerın nıckı aldım pandoram xgenon pala dıye ama onlıne degıller baana yardım cı olcak varmı lutfen yardım edn:( bi daggerımız oldu 40 yılda onuda kaybettık ilk gunden :) yardım edebılcek varsa [email protected] dan bana ulassınlar sımdıden tskler iyi oyunlar...
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gecmiş olsun ben spike ımı actıım gun deneyemeden char olduu gibi hacklenmişti alıştık bunnara bi laf vardı elin memleketinde parayla bizde arabayla gibi bişe ondan işte[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaw benım uzuldum bak ben yıllardır kasarım tam bısı alcam derken bısı olur acc gıder ve sımdı ben bu daggerları premıumdan scrolları trınası satarak aldım artık kasıcak gucum kalmadı ondan cok kotu oldum evlat acısı gıbı bana koydu bu ya ! 2 oldu sımone dıye battle priest vardı onu da hackeledıler artık kafayı yıycem:(
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abicim ya alıscan cok sallamıcan yada bole yiye yiye kafa kalmıcak bence sittir et premium varsa bulduun gm e yapıs s² kaidesiyle bişiler yaparlar premium olsun yeterki[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 msn varmı raulla konusuom 2 gundur tmm dır senle konusucaz ıtemlerını check halınde vercez dıo sabah bı baktım ıtemlerın bulunamadı ko yu sectıgın ıcın tskler dio gelde kufur etme msn verde bı konusalım
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kullanmıom msn de yrdm olarak bişe yapamamki hani char gitse tamamen tamam belki bişiler yaparıs billing support bolumunden fln ama item hack bişe yapamam[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya gmler ıtemlerı nasıl bulamıo benım anlamadıgım konu o bı gmle konustum 50mılyonver yapıyım dıo cıkarcı oldu mıllet yemın edeım
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bence sittir et ben pek item almamaya calısıom alırsam ya burdan birinden yada tanıdıktan alıom yani ulaşabilceem birinden en azından calarsa 2 kelime soliyebilirim[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaw abi sw yle apos mı alcaklar bana koyan o hack yuzunden guzelım clandan oldum :D[signature][hline][Emrah run your mother fucking by HacıBakkal] [
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sabahı beklıom belkı fatihkaraca burail fılan yardımları dokuna bılır :( gozume uyku gırmıo :D yaw
Normand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yardım edıcek varmı_??
Öne çıkan mesajlar