armra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bazı sayfalarda otomatik refresh esnasında, bazen bir sayfa içinde gezinirken tık ha tık bu ses nasıl kesilir ? win xp internet explorer[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bulana 10binlira vericegim aynen hoparlör sesi acık unutmuşsam müzik vb yok böyle sakin sakin dururken bi sayfa açim diyorum tık ama ne tık.. yada o ses olsun ama sırf o sesin volümünü kısalım[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 popup olmasın onlar?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ses ayarlarından kapanması lazım onların[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Control panel>Sounds and Audio Devices>Sounds başlığı altında istediğiniz sesi başka bir ses ile değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz Benim Windows sessizde çalışıyo şu an :) [edit:typo] [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Temmuz 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: zaidral, 29 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: popup olmasın onlar? Abi süper sallıyosunuz tebrikler :) Ben "tık" seslerimle memnunum hatta olmayınca eksikliğini hissediyorum.[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... [Bu mesaj Cd- tarafından 29 Temmuz 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 salladığımdan değil popup engellendiğinde ben de ses duyuyorum ama aynı olay değilmiş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya windows sounds u kapicaksın yada şu pop up blocker devreye girdiği zaman bloq diye bi ses geliyo ondan bahsediyosan onu nası kapican bilmiyorum :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 buldum demin denetim masası > ses efekti ve ses aygıtları ses efekti butonuna tıkla yukarıdan program olayları bölümünde windows gezgini bölümüne gel dolaşmayı başlat ı seç ses efekti = start yazıyor o menuye tıkla en yukarı götür Yok u seç[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar