bega Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 benim favori plajim ve denizimdir. gelmesin yabancilar, ne güsel kafamisi dinniorus as kisi var, gelmesin yau, cikarsinnar ilk 5ten :([signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gerçekten ölüdeniz çook güzel normal ilk 5 te olması:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben fethiyeliyim tavsiye ederim gidin derim ama ölü tarafına gitmeyin canlı tarafına gidin bizim amcanın oteli war orda benim ismimi verin ...[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ölüdeniz'in iç kısmı çok egzotik... göl gibi ama deniz aynı zamanda. fakat ben gördüğümde biraz kirliydi...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Mavi, 29 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Ölüdeniz küçüklüğümde gitmiştim bundan 10 sene önce falan geçirdiğim ve unutamadığım en iyi tatildi. katılıyorum benim 10 sene olmadı fakat 5-6 sene oldu. fethiye'de gerçekten güzel bir tatil geçirdim. ölüdeniz'i ise asla unutamam. bence ölüdeniz hak ediyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ölüdeniz güzel yerdi 13 yasindayken gitmistim babamlarda ama orda pirana mi var nedir bacaklarimi sürekli küçük baliklar pit pit isiriyordu Güzel bi haber biliyorsunuzki türkiyenin adi son zamanlarda ortalamalarda fazla göze alinmiyor en azindan böyle girmis olduk[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VitaesMorte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi oludeniz bence dunya harikası + dunyanın en guzel yeri olurdu bizim guzel mııletimiz somurmeseydi abi 3 sene önce ağustosta gittim oludeniz oludeniz diye gittim bir kere girdim kactım abi bi millet yada artık millet bile değil bir topluluk nasıl bu kadar sakil, kotu, igrenc, ve akılsız olur aklım almıo. Adamlar (tahmin edin kimler olabilecegini) bole karpuzları denizde yiyip kabunu bırakıolar hadi buna eywallah karpuzda dogal su da ;) -olmadı ama idare edin- 2- herif cocugu sorup -BAbaaaaa BaBAAAaaAA cisim +kakam geldi nerey yapcaMMMM diye anırdıında adam -yep len suraya beni ugrastırma itoglu gibi yanıt verio ama allahtan tamiz (cocuk sıctı ve torbaya koydu sonrada kıyıya bıraktı oludenizin super mınık dalgaları bıle o poseti denize getirmeye yetti valla billa abartmıorum kendi gozlerimle gordum 3-milletin tuvaletinden kusmugundan pıslıgınden baya pisti ama dediğim gibi 3 senedir isallah biseyler deismistir yoksa yazık ama 3senede orda değissede pek birsey fark etmiyo caddebostan plajına gideniniz varsa cok farklı bir goruntu olmadıgını gormussunuzdur :(<->(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gitmedim daha inşallah nasip olur görünüş güzel bakalım yakındada öylemi[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar