Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Go Kart a başlamak istiyorum napmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla kursu varmı bılmem de maltepe sahılyolunda palmıyenın hemen orda var oraya bak parası tam hatırlamıorm bıde gebzede bı yerde var sanırım ben bunları bılıorm[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
tuzla'da var e-5ten gidiyorsan gezbe hareme bin, tuzla köprüsünden biraz ilerde. şöfer e söylersen indirir zaten. sanırım istanbulda yokuş olan tek pist tuzla. bayaa da büyük. ama 5dakika 5milyon gibi birşeydi yanlış hatırmaıyorsam. ayrıca orada go-kart araçları da satılıyor. hmm, geçen yaz sormuştum onu da 400milyon gibi bi fiyat kalmış aklımda.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
go-cartlar 400 değil 4000 eurodur
bende zor yapıyorum yalan oalbilir her an kaynakcı bulamadık.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
yaris olarak profosyonel gokartlarla baslamak istiyorsan masrafin 7,000 euro civaridir, 4500'u go-kart, 2,500ude toplam masraflar (sene icerisindeki) piste verilen, cadira verilen, takima verilen... + procart diye uygulama baslamis arastir tomsfed den[signature][hline]caddepiyasa.com
Mesaj tarihi:
ne 500 milyon ya? bisikletmi aliyorsunuz? 4 beygirlikler 1,5-2milyar sıfırı onu alacaksanız bilmem dolasırsınız evin icinde pırpır o 4500 dedigimde mini-junior-super katagoride kullanilan gokartlardir motor tercihim vortextir[signature][hline]caddepiyasa.com
Mesaj tarihi:
vallahi ben go-kartçı amcanın yalancısıyım .)
belki motor hariç falan sırf gövdeden bahsediyodur falan gidin konuşun tuzladaki gokart şeysiylen gerçekten niyetliyseniz :)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
pancar motor vardır o 500 kaıtlık alette... tek silindir bööle pata pata pata :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...