gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Go kart olayına merak sardım arkadaslar bu isin bi kursu veya ucuza go karta binilebilcek bi yer war mı?10 dakkası 5 mlyn gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İSTANBUL DAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla kursu varmı bılmem de maltepe sahılyolunda palmıyenın hemen orda var oraya bak parası tam hatırlamıorm bıde gebzede bı yerde var sanırım ben bunları bılıorm[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 chemical a deki bana bi "gocart yap"[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tuzla pisti vardı sanırım. en meşur ve büyük olanı. oraya git bir. ama chemical'la konuş kesinlikle :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tuzla'da var e-5ten gidiyorsan gezbe hareme bin, tuzla köprüsünden biraz ilerde. şöfer e söylersen indirir zaten. sanırım istanbulda yokuş olan tek pist tuzla. bayaa da büyük. ama 5dakika 5milyon gibi birşeydi yanlış hatırmaıyorsam. ayrıca orada go-kart araçları da satılıyor. hmm, geçen yaz sormuştum onu da 400milyon gibi bi fiyat kalmış aklımda.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ist te vardı öle biyer televizyonda görmüştüm.:D[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 go-cartlar 400 değil 4000 eurodur bende zor yapıyorum yalan oalbilir her an kaynakcı bulamadık.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok yahu o kadar değil, ya 400 ya 500 falan demişti bana iyi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende sanmam 4000 euro olacagını 500 milyon civarıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yaris olarak profosyonel gokartlarla baslamak istiyorsan masrafin 7,000 euro civaridir, 4500'u go-kart, 2,500ude toplam masraflar (sene icerisindeki) piste verilen, cadira verilen, takima verilen... + procart diye uygulama baslamis arastir tomsfed den[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ne 500 milyon ya? bisikletmi aliyorsunuz? 4 beygirlikler 1,5-2milyar sıfırı onu alacaksanız bilmem dolasırsınız evin icinde pırpır o 4500 dedigimde mini-junior-super katagoride kullanilan gokartlardir motor tercihim vortextir[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 vallahi ben go-kartçı amcanın yalancısıyım .) belki motor hariç falan sırf gövdeden bahsediyodur falan gidin konuşun tuzladaki gokart şeysiylen gerçekten niyetliyseniz :)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 paran varsa hobime para harcayacam diyorsan al buyur incele tuzlaya gitmene gerek yok...[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 pancar motor vardır o 500 kaıtlık alette... tek silindir bööle pata pata pata :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 tuzla pıstınde 3 senedır 4 sendır 5 dk sı 6 mılyon bu senede oyle 1 hafta once gıttım artırmamıslar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mr_Hand, 06 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: pancar motor vardır o 500 kaıtlık alette... tek silindir bööle pata pata pata :D ZU-HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 maltepe sahıl[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yapman gereken tek şey Tuzla,Gebze ya da Maltepedeki piste gidip bi tadına varmak. Daha baştan araba aliim deme sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar