Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet... Klanımız DevrimEmreFarko'yu yakından tanıyoruz... Önce kurucusu bendenizden başlıyalım...--Devhochi--Temsili Resim: Favori Silahı : Ruger Pozisyonu : Savunma Rengi : Siyah --Farko--Temsili Resim: Favori Silahı : Spas Pozisyonu : Saldırı Rengi : Kendisine sormak lazım --rEm--Temsili Resim: -yok-(şimdilik) Favori Silahı : Mini Pozisyonu : Saldırı Rengi : Maviİşte bizim klanımıs budur. Düşmanız kimlere ; Da Real Barretçiler ( barrete uyuzum kişisel bişiy yani ) , the Insan Taş Kebaps ( elvyn beni klanına almadı madem düşmanız hüleayn ) , Masonlar klanı var bi de werewolfun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj Dev tarafından 29 Haziran 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tek başıma size kafa tutuyorum. yeni başladım 1 hafta olmadı ama arkadaş çevrem bilir nasıl oynadığımı... bi zamn 3 vs 1 maç yapalım derim. (baret rulz) Saygılar...[signature][hline]''Çizerim hueyt!'' İmza-Tükenmez kalem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkWanderer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu arada klanınıza başarılar. hayırlı olsun...[signature][hline]''Çizerim hueyt!'' İmza-Tükenmez kalem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: DarkWanderer, 02 Temmuz 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Tek başıma size kafa tutuyorum. yeni başladım 1 hafta olmadı ama arkadaş çevrem bilir nasıl oynadığımı... bi zamn 3 vs 1 maç yapalım derim. (baret rulz) Saygılar... ROFLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dev hayırlı olsun bizim clana benim resmimide senin resminin fener formalısını yap pls saygılar...[signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Son katılan üyelerimiz : OkuzumTruck ve HymnOfSnuk[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. farkob, geçen gün demiş ki: Hava çok sıcak abi ya bu sıcakta salmazlar beni karşıyakaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Finale cıktık[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dev, 29 Haziran 2005 20:04 tarihinde demiş ki: the Insan Taş Kebaps ( elvyn beni klanına almadı madem düşmanız hüleayn ). iyi ki almamış...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya bok gibi oynuyosun bir de boyle lame lame intikam aldık vs gibisinden artislikler yapmıssın olmamıs devhochican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 beni çıkarıverin bi zahmet.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 okey bu arada olay nedeniyle de özür snuk[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Vesmor obsidianı clanımza alcaz!![signature][hline]DEF klanının gücü!!!Herkeze Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bide vesmor kazanilan maç sayısını arttırırsan sevinirim. :D[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Herkeze Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu clan hangi serverda oynuyor?[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Patide...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hmm ara sıra uğrayayım sizde ara sıra nebulanın soldatına uğrayın[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar