Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benimde ışık hızı değişmez derken demeye çalıştığım buydu, bu deneyden bahsediyordum. evet bu arada kusura bakma x-y değil x+y olur :D.Benim dediklerimden ışık hızına ulaşacağımız çıkmaz çünkü ışık hızı değişmez ki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bende geçen gezerken şöyle bişey düşündüm bu yöntemle ilgili yaklaşık 300 tane cam dairesel kap yapalım.(saydam cam)içiçe koyabileceğimiz şekilde.aralara hep su dolduralım alt tarafa yada üste yaptığımız birer düzeneklede bu camların arasındaki suyu sürekli döndürelim(tabi hepsi sırayla birbirinden farklı yöne)tren yönteminden daha kolay olur bence :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tren methodu daha iyi gibiydi yaw :). seninki de mantıklıda bi çok engelin var senin dönen cisimlerdeki merkezkaç kuvveti (aslında yok böle bi kuvvette var işte.)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar