DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 arkadaslar launcher.exe de hata veriyo diyo ne yapmalı arkadasım? [spo1=Launcher][/spo] [signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yattı u you do[Bu mesaj DjHellioN tarafından 30 Temmuz 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Tam bi bilgi veremicem ama bazı dosyalar çakışıyor olabilir. Bi de Client' dan dene... Gerçi MYKO ya girerken bende de bazen aynı error u veriyordu ama 2. deneyişimde aynısı olmuyordu....[signature][hline]we r the n00bz
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Direkt bu hatayımı veriyo yoksa yanında öncesinde başka bi hata mesajı daha veriomu?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %5x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu hatayı bende oyu esansında görüyorum bazen. Çakışmadan kaynaklanıyor. (Tam adam heallerken oraya çıkıyor ve adam ölüyor genelde :D) Çözümü varsa bende öğrenmek istiyorum[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok hayır direk o hatayı veriyo[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki her seferinde şifre yazma ekranındaykenmi bu hatayı verio ?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %5x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet fatih abi[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu bana tam uruk bladeye dalarken olmuştu gerisini siz düşünün :lol:
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi dk dosyaları kontrol ediom. kısa zamanda haber vericem size nasıl düzeltcenizi..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %5x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tmm fatih abi cvp bekliyorum acelesi yok simdilik[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Xp nin hata mesajlarıda beni öldürüyor "İşiniz yarım kaldıysa" Hayır kalmadı,takıl sen ııı oO [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 30 Temmuz 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 anaa diğer konuyla ilgilenirken bu konuyu unuttum kusura bakmayın ya. bu konuyla hemen ilgileniom...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bide bazen hedeci hödöden bellek read olamadı çıkıyo oda güzeldir[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 biohazard kardes sen ne diyosun ben pek bişi anlamıyom ama :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 buzkirpisine yazdım ben, sen takıl kafana göre[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hee ok diyorum ne diyo bu bu arada fatih abi sende adamın tekini banlamıssın heralde ama haksızlık abi ya ben ilk kufur edisimde beni banladınız onu niye gec banladınız onu anlamadım ama neyse :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu hatayı başka oyunlarda hiç verdiği oluyomu?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok abi olmuyo wow'da filan vermiyo[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do
Öne çıkan mesajlar