hitler- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evt arkadaşlar yavru avcı köpeği almak istiyorum acaba fiyatı ne kadar ? bakabılecegım sıte varmı acaba ? çok almak istiyorum köpek .. yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler.. Saygılar/Sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 avcı köpeği? burdakileri bi dene istersen[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fiyat tartışmak ne yazık ki yasak. avcı köpeği derken ne tarz bir avlanmadan bahsediyorsunuz? örneğin: labrador ve golden türleri daha çok sularda avlanmak için yetiştirilmişti. ben size beagle cinsini öneririm. ufak ve fazlası ile sevimli. fiyatı konusunda birşey diyemem :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar