LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya aslında ben bilmeden yaptım anlatayım. dağıstanca da(kafkasya halklarından biri) mis=vajina anlamına gelir. işte köydeyiz. bende bunu bilmiyodum. o akşam babaannem evde yemek veriyor köyde ne kadar yaşlı varsa bizim evde toplanmış. işte evde hinkal(bir çeşit kafkasya yemeği) filan pişirmişler. acayip te güzel kokuyodu. ben de eve girip gayri ihtiyarı "OOOOHHHH!!! MİS GİBİ KOKUYO BEA!" diince, bana dönen bakışlar ve noolduğunu anlayamadan evden kovuluşum:( o akşam yemekte yiyemedim, olay yüzünden. ama sonradan olaayın ne olduğunu öğrendiğimde baya bi gülmüştüm...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 7 yaşındayken çok susamıştım aile toplantısı yemek yiyo herkes dedem yaşına rağmen acaip fırlamadır. içeri koştum ya su verin çok susadım dedim dedem de bardağı verdi bana diktim kafaya.. ağlamıştım sonra sek rakıyı birden kafaya dikince e bi de üstüne sarhoşluk falan.. eğlendirmiştim baya milleti hatırlıyorum[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bir bayram günü; Dalgınlıktan öte denyoluk benim yaptığım, ev yeterince kalabalık, 15 kişi rahat var ben susuyorum, kimseye su içermisin demiyorum bile, herkesin ortasında surahiden bardağa suyu döküyor ardından surahiyi kafamdan aşşağıya dikiyorum .) dayımlar filan gülüyor millet dumur..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Grzly, 14 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: hoca oluyo öle harbiden. bak bende tuz ruhu aldım ağzıma gargara falan yaptım bi 5-6 sn sonra falan anladım su olmadğını allahtan yutmadık O çamaşır suyu olmasın? Tuz ruhu kuvvetli bi asittir (HCl), değil gargara yapmak dudağına değdirsen ağzın paçalanır...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 14 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bn de bi kere cebimde cep telefonuyla denize girmiştim tabi cep telefonu öldü : (((( [Bu mesaj SbNN tarafından 14 Temmuz 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 khas Tek kelime ile "süperdi":D... Bunun benzeri yengemin başına Romanya'da gelmiş. Tatarlar'ın(sanırım nogaylar) dilinde börek=mis'miş:D. Yengemde kadınların yanında yemek mevzusu geçince, "benim böreğim, şöyledir, benim böreğim böyledir" diye söylemiş durmuş:-P. Kovulmamış ama çok ayıplanmış:)... Ayrıca yine sevgili anneannem "cennette huzur içinde yatsın"... Romance'de "Amın do" iki kere demek ve ilk kez babamın ailesi ile tanışmaya Romanya'ya gittiğinde sürekli bu lafı duyuyor:). Buraya geldiğinde herkese yakınmış durmuş "bunlar ne kadar terbiyesiz insanlar, her konuşmalarında ağızlarından "malum lafı" düşürmüyorlar diye:D...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olabilir çamaşır suyuda olabilir. ne olduğunu sormadım zati dişlerim gıcırdayım duruyodu dilim bi garip oldu hafif yanma. dişlerimi kaydıramıodumdu. bir 2 damla mideyede gitmişti ama onlar bişi yapmadı. zati 10 sn sonra hepsini ağzımdan boşalttımdı. dışarıya çıkması 10 sn mi aldı:D[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eeheheh. bunlar da baya güzeldi :D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 traş köpüğüyle dişimi fırçalamıştım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Herkesin bi rakı macerası var galiba, yaşı hatılamam, küçükken halamlar gelmişlerdi fino köpekleriyle , hava sıcak köpeciğin dili susuzluktan iki mete dışarda, ben de köpeğe su vercem diye kocaman bi kaseye doldumuşum rakıyı, ama köpeğin burnu aldı kokuyu, içmedi, biz onun rakı olduğunu anlayana kadar kasenin başında inleyip dudu zavallıcık.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 uzhuahzuahzuah şimdi aklıma geldi okulun başları daha uykusuzluğa alıştıramadık bünyeyi. sabah kalktım banyoya girdim çesmeyi açtım avuçlarıma sıvı sabunu döktüm ve direk suratımı yıkadım :D gözler alev :D tabi uyku falan kalmadı :D[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Apache, 14 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki: traş köpüğüyle dişimi fırçalamıştım aha aynısını annem yapmıştı.birde diamicron diye bir şeker ilacı var onun yerine yanlışlıkla dulcaryl(diyabet şekeri çaya katılanlardan)yutmuştu.Bilenler nasıl bir mide bulantısı yaptığını bilirler[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşın var böyle bir rezilliği. sonucunu cidden gözlerimle gördüm. adam sarhoşluktan yıkanırken saçlarına şampuan yerine tüy dökücü krem boşalttı ve öyle yıkandı. arkasından saçlarının yarısı gitmişti :D bnmde aklıma gelsin bnde yazıcm ya içimde kaldı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Sozlukten alıntı... "gecenin bir yarısı uyanmak, uyku sersemligiyle i$emeye gitmek, ı$ıgı acık olan tuvaletin ı$ıgını kapatmak (sozde acmak) iceri dalmak ve kakasını yapan babanın uzerine acıp i$emek. sabah baba bunu anlatınca "oha ben hatırlamıyorum beah" demek, gercekten de hatırlamamak, sonra yarıla yarıla gulmek." (madc, 21.08.2001 21:07) Okuyunca ciğerlerimdeki bütün havayı püskürttüm:D. İşyerindekiler hala bana bakıyor:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Apache, 14 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki: traş köpüğüyle dişimi fırçalamıştım eh sabah uyku mahmurluğuyla kim yapmamıştır ki bunu :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 @Apache yuh desek yeridir..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dalgınlık değil ama komik bir olay geçmişti başımdan bu sene. Gecenin yarısı kalkıp NbaTV'de maç izliyorum. İlk yarısı bittiğinde ikinci yarıyı bekleyemeden televizyon açıkken uyuyakalıyorum. Sabah kalktığımda önce saate bakıp maçı kaçırdığımı anlıyorum. Sonra dönüp televizyona bakınca maçın ikinci yarısının başladığını görüyorum. Meğer tekrarını veriyolarmış, ben de tam ikinci yarısı başlarken uyanmışım :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 çamaşır makinesinde cübbeyi yıkıcaktım mezuniyet için temizlensin diye kep i de attım :) çıkınca şekli şemali kaymıştı tabi :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende orta okuldayken babamla arabayı yıkatmaya bi benzinliğe gitmiştik,orda baya geniş bi ızgara vardı,pis suların aktığı,bende ızgaranın üstüne geldim,birden 2 ayağım birden ızgaraların boşluğundan içeri girdi,tam taşşaklarımın üstüne oturuyodumki,1-1.5 cm kaldı ayakların aşşadaki betona deydi,valla zor kurtardım teşkilatı:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Dark_Soul, 14 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki: ...tam taşşaklarımın üstüne... peki..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 roflmao oha yani..(ekşideki) bende anlatiyim7-8 yaşlarında falanım (belki dahada ufak), gecenin bi yarısı uyanıyorum hem susadım hem çişim var. gidip dolaptan su içiyorum sonrada çöpe işiyorum.. :) bu anlatcağım dalgınlık değilde denyoluk.. yeni oldu 1 hafta falan geçmiştir üstünden.. kola içicem bardak harcamiyim diye daha önce kola içtiğim bardaklardan birini duruladım. sonra içinde su kalmasın diye havada hayvani bi hızla sallıyorum arada bakıyorum moleküllere ayrılmış(!) ama kesmiyor beni daha hızlı sallıyorum, sallıyorum ve GÜÜÜM sesiyle bardağı tezgaha vuruyorum. sonra 2 saat temizlemek zorunda kalıyorum..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 14 Temmuz 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet mesela bende küçükken bi denyoluk yapmıştım.. Çay pişiriyodum, çaydanlık düştü, üstündeki sular prizin üstüne geldi.. Kıvılcım falan çıktı ateş çıktı, üstüne musluktan su doldurup sönsün diye üstüne attım.. Baktım ki yaptığım oldukça denyoca, bastım çığlığı komşular geldi halletti.. Bi kere de ütünün fişi fişteyken bıçakla kabloyu kesmiştim. Ama fişte olduğunu bilmiyodum oyle dalgınlıkla yaptım. İşte bu aptalca yapılmış dalgınlık.. edit: gerisini anlatmamışım.. sonra paat diye kablo bi attı, ardından prizin olduğu uerde alev çıkmaya başladı. Bıçağın bi parçası uçmuş simsiyah olmuş bıçak. O dumur halde yanan prize bakerken babam geldi söndürdü..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki: ... ütünün fişi fişteyken .. oda güzel tabi[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 okula doğru yola çık , yolun yarısında anahtarı unutuğunu hatırlayıp geri dön ve unuttuğun discmani alıp tekrar yola çık.anahtarı tekrar unuttuğunu hatırlayıp geri dön ve unuttuğun paranı alıp tekrar yola çık.okuldan dönünce de anahtarı almadığını hatırla , küfür et kendine.benim olayım budur :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ahaha prizdeyken işte..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar