Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yeditepe nasil bir yer ortam egitim bakimindan ? Kadrosu gelisen bir okul diyorlar ancak ogrencilerden duymak daha iyi olur herhalde ... Ortam nasil bole sapitip dagitirmiyiz ? ki benim istedigim o da :) Girne Amerikan a gidecektim kumar, yarislar fln filan ama yollamiyorlar iste :)[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tam senin istediin gibi biyer ozmn.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 muhendislikse 7 sene sonunda kovulursun. ama bunun icin yeditepeye gelmene gerek yok. kiz falan bekleme muhendislikte yok 34 erkek 1 kiz di bizim sinif zaten muhendislik puanlarina ulasmissan boyle sapitik bir tipte degilsindir. seni guzel sanatlar iletisim gibi bolumler aklar. ha bu arada sizin gibiler bol bol gelsinki sizler sayesinde muhendislik kalkiniyor burslar artiyor vs. Hos gelin daha bole uc bes tane daha varsa arkadas onlarida getir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sapitip dagitirmiyiz? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hacı belli senin amaç girne amerikan olmuo madem yeditepe en ii tercih gibi senin için yaz gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar