Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim Projesi Yarışmaları

Yusa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar her sene liselerde tübitak ve diğer kuruluşların bilim projesi yarışmaları oluyor bende bunlara genelde kendi bulduğum projelerimde katılmaya çalışıyorum şu ana kadar başarılı olucak bir proje bulamadım ama bu sene ümitliyim

-Kaybolmayan kumanda
-suyla çalışan herhangi bir motor aksağamı(artık çok dile düştü ama...)

Benim bulduğum düşündüğüm projeler bunlar 2 tanesiyle katılma hakkım var sizce başka hangi projelerle katılabilirim?

[Bu mesaj Yusa tarafından 28 Temmuz 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tübitak'ın yaptığı bu yarışmalarda amaç ilginç şeyler üretmek yada pahalı , maliyeti yüksek aletler üretmek değil, günlük hayatta kullanım alanı çok olacak şeyler üretmek.O yüzden kaybolmayan kumanda çok kullanışlı olabilir ama bunu ben bile yapabilirim yani.
Takarsın kumandaya bi küçük ses aleti.Televizyonada alıcısını baglarsın kumanda kaybolunca televizyondaki alıcıya basıp kumandadan çıkan sesi izlersin ve bulursun yani :/[signature][hline]NEVER give up...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu
Ege Bölgesi 5. (yada bilmiom tam) Araştırma Projeleri Yarışması değil mi?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

kaybolmayan kumanda da pek bir fazla bilim yok be abi... benmi projeni yanlış anladım? üzerine alkış sesine falan öten bi cihaz yerleştir o kadar

edik: gramer sıçtım[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 29 Temmuz 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

EVet basit olarak öyle bir sistem zaten bu bilim yarışmalarında yukarda arkadaşımın dediği gibi lise öğrencilerinin yapabileceği kadar bilim istiyorlar mesela bir öğrenci izmirde kuşlar elektirik tellerine çarpıyor diye bunu engellemek için bir proje yapmıştı her elektirik direğine bir kuş yuvası bilimle hiç alakası yok ama çocuk dereceye girmişti.[signature][hline]Git Desemde, Yine Gitme Sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...