KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şimdi ben bilgisayarıma phptriad kurdum, apache.exe'yi ve php.exe yi çalıştırdım. Ama http://localhost tan bağlanmak istediğimde user name şifre soruyor iisden web sites ayarından şifreyi de değiştirdim ama yine de olmuyor ne yapmam gerek ühüh (evet appyim)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öncelikle apacheyi ve triadı kaldır iis için istediğin php versionu kur ve iis den directry secure den anon giriği aktif etki şifre sormasın sorarsada win user ve pass in ile gir + iis öncelikli çalışacağı için 80 üstünde apache çalışamıyordur. [Bu mesaj Ragnar tarafından 29 Temmuz 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki ayrı bir apache mysql falan açmak gerekmiyor mu?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pm den sıfırdan kurulum yapalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 modemin konsolu olmasın o?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 apache den kaynaklanıyor olabilir.. bende de olmuştu galiba ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 teşekkürler çözdüm çözdüm php yi çözme aşamasndayım :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adim adim iis e php nin tanitimini anlatiyim 1-)Administrative tools un altindaki internet information services linkine tiklayin web sites altindan default web sitesi bulup sag tiklayip ozelliklere gelin 2-)ISAPI filter sekmesine gelip add diyin filter name yerine PHP yazin executable path olarakta c:phpsapi klasorundeki php4isapi.dll dosyasini secin(bundan sonra bu dosyadan gerekli dll olarak bahsedicem) ok diyip bu sekmeden cikin 3-)home directory sekmesine gelin configuration i tiklayin add tusuna basin executable olarak gerekli dll i secin extension olarakta .php yazin daha sonra ok diyip bu sekmedende cikin 4-)Directory security kismina gelin ordan annoymous accecs bolumundeki edit tusuna basin ve isterseniz iusr_makinenizinadi olan useri secin isterseniz windows kullanici adinizi secin ve allow iis control password kutucugunu isaretleyin 5-)Son olarak isteginize bagli olarak documents sekmesinin altinda ki dosyalara index.php veya default.php ekliyebilirsiniz.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar