Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delirmek üzereyim

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben bilgisayarıma phptriad kurdum, apache.exe'yi ve php.exe yi çalıştırdım. Ama http://localhost tan bağlanmak istediğimde user name şifre soruyor iisden web sites ayarından şifreyi de değiştirdim ama yine de olmuyor ne yapmam gerek ühüh

(evet appyim)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle apacheyi ve triadı kaldır
iis için istediğin php versionu kur
ve iis den directry secure den anon giriği aktif etki şifre sormasın sorarsada win user ve pass in ile gir

+ iis öncelikli çalışacağı için 80 üstünde apache çalışamıyordur.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 29 Temmuz 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adim adim iis e php nin tanitimini anlatiyim

1-)Administrative tools un altindaki internet information services linkine tiklayin
web sites altindan default web sitesi bulup sag tiklayip ozelliklere gelin
2-)ISAPI filter sekmesine gelip add diyin filter name yerine PHP yazin executable path olarakta c:phpsapi klasorundeki php4isapi.dll dosyasini secin(bundan sonra bu dosyadan gerekli dll olarak bahsedicem) ok diyip bu sekmeden cikin
3-)home directory sekmesine gelin configuration i tiklayin add tusuna basin executable olarak gerekli dll i secin extension olarakta .php yazin daha sonra ok diyip bu sekmedende cikin
4-)Directory security kismina gelin ordan annoymous accecs bolumundeki edit tusuna basin ve isterseniz iusr_makinenizinadi olan useri secin isterseniz windows kullanici adinizi secin ve allow iis control password kutucugunu isaretleyin
5-)Son olarak isteginize bagli olarak documents sekmesinin altinda ki dosyalara index.php veya default.php ekliyebilirsiniz.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...