Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adamlar neler neler yapıolar, hemen bi sipariş vericem ben. baska almak isteyen varsa, toptan alalım, ucuzluk yapabilirler :) acaba kaşı gözü şöyle olsun dersek de yapabiliolar mı :p http://www.milliyet.com.tr/2005/07/29/son/sonyas06.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tabi yanlıs anlamayın, güzelim androidi kötü emellerime alet etme gibi bi düşüncem yok, maksat kadın eli degsin eve :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 robot mu şimdi o ? 0_o[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Resmi ilk gördüğümde buluşu yaoan resimdeki kadın basın açıklaması yapıyor falan sandım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aha şimdi mıçtık işte. Terminator gerçek olcek anneeeeeaaaaaaaaaa :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Amacı neymiş ki? Yani ev işi falan yapıyor yazmıyor.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Matrix de ki muabbet olacak gibime geliyor..Dünyanın ömrü yeterse bi kaç yüz yıl sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ohoo abicim bunlar 20 yıl önce çıkmıştı zaten. Şabanın bi filminde oynamıştı ya bu evleniodu şabanla falan sonra damdan atlıodu karı... anca yenisini toparlayabilmişler...[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @ceday biliriz :p çok ilginç valla görünce bunlar mı bulmuş ne bulmuş okuyalım dedim kaldım şişme bebek yerine bu geçer artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya caponların bu trknolojileri geliştirmesi bence harika bu sayede insanlar daha tembel olabilecek ve dahacok tüketim yapabilecek uzun vadede ne kadar karlılar ya ya[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 işsizlik artacak..zengin daha zengin fakir daha fakir olacak kesiinnnn...artık beden işçilerine ihtiyaç kalmayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hmm sanırım toplumun yapısında her tabaka bulunmalıdır fikri değişip, alt tabakadakiler ölse de olur gibi bir anlayış gelir öyle bir durumda.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet...valla kötü olur mantıklı bakıldığında..ama biraz hayal edince sokakda çalışan dolaşan insana benzeyen adroitlerle dolu bir şehirde yaşamak eğlenceli gözüküyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaa durun sakin olun ne alaka sadece insan gibi hareket ediyor ve görünüyor denmiş. iş kapasitesinden bahsedilmemiş ki? (gerçi onun için ayrı robotlar var) Ayrıca bi de Mech tarzı robotlar da var Japonlarda. Deprem olduunda falan enkazları rahatça kaldırmada vb. işlerde kullanılıyo.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yahu sonuçta elbet iş kapasitesi olan robotlar da seri bir şekilde üretilecek. Belki ben ya da torunlarım da göremeyebilir ama birgün sorulması gerekecek bu soruların :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 29 Temmuz 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam abi zaten ben bu robotlar için demedim..sadece iş yapan o tipsiz robotlar geliştirilecek + insan görünümü verlecek ve artık kol gücü kullanılan işlerde etten kemikten bir adam yerine böyle androitler görebiliriz dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öyle robotlar var zaten. sadece filmlerde gördüğümüz şekillerde olanları gelişiyor hakkaten... [spo1=bu geyik için üretilmiş olsada örnek][/spo][signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yapsınlar yapsınlar bi 100 yıl sonra what is the matrix demeye başlarlar :-P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zaten bu tarz seylerin hepsini japonya yapio ne diyelim hayirlisi olsun ama ben anladim robot oldunu auzhaha[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu japonlar büyük adam olacaklar canım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 insan la o kandırmışlar sizi.öyle robot mu olur[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben rus olanını isterim yannız[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ilerde oda olur valla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 androidi de cekik gözlü yapmıslar yalnız bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar