Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru kedilerime yuva arıyorum.

riverkhan

Öne çıkan mesajlar

Çok ağır olarak astım geçirdiğimden ve alerji testinde de kedilere karşı alerjim çıktığından yavru kedilerin acilen bir yuva bulması gerekli. (Alerjim hep vardı, antihistaminik ilaçlarıyla idare ediyordum ama astım hastalığım 3 hafta önce başladı. :( Doktorum kedilerimden kurtulmam gerektiğini söyledi. )

Resimlerin büyük halini görmek için üzerlerine tıklayın.. Resimler yavru kediler tam 1 aylıkken çekildiler. Yavrular şimdi yaklaşık 50 günlük oldu.

Çok canayakın ve yumuşak tüylü kızımız

------------- -------------
Köyün ağlamaklı saf delikanlısı :P (Ama diğerlerini boğuşmada hep yeniyor. )

------------- -------------
Yakışıklı, sessiz, güçlü, söz dinleyen kahraman

Yavru kedilerin ilk aşıları benden. (henüz aşıları vurulmadı. ) Ayrıca yavru kedilerden birini ilk alacak olana şirin bir kedi yatağı, 2.ye ise güzel bir kedi bakım kitabı hediyem olacak.

Yavru kediler kuma tuvaletlerini yapmayı çoktan öğrendiler. Sütten nerdeyse kesilmiş durumdalar ve mama yemeye başladılar.

Belki siz ya da bir yakınınız bir kedi arkadaş ister. İletişim için [email protected] adresine eposta atabilirsiniz. ;)

Saygılarımla,

Sosyal ağlarda paylaş

çoook tatlılar eminimki yuva bulacaklardır ama sakın bi bakım evine verme..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gerçekten hepsi birbirinden sevimli. umarım en kısa sürede bir sahip bulabilirsin.

not: sticky yapmayı o kadar çok istiyorum ki fakat yapamıyorum. alanda o kadar çok sticky var ki o yüzden belli bile olmuyor..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

kızın tam istediğim gibi ama hem benim parisin kendisi hemde kısa süre içinde çiftleştirip doğurtcak olmam buna engel oluyor valla ne çok istedi canım o dişi yavruyu anlatamam :([signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

parisin cinsi ne.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

sabit bir yerim yurdum olsa alırdım bende. yoksa haşat olurlar. acayip şirinler ama. 3 kedi ve 5 yavru ile beraber yaşadığım günler hatırladım. hele biri öyle bi yere geçirmiştiki tırnaklarını : p eheh .. neyse : D[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Var mı gelişme ev bulmakta?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...