küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dilemma yı ben de dinliyorum hala ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 umarim bir gun iyi muzik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sana da hitap eden bir iki eserleri var ayberkcim http://www.youtube.com/watch?v=G2mqIzerFVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 2007'de dağıldılar, albümleri sayılı çıktı, değeri bilinemedi vs. Ama bende var, o yüzden kendimi şanslı hissediyorum. YouTube'a upload edince tamamını buraya link atıcam. Davulcu arkadaşımız gerçekten Portnoy'u aratmayan biriydi. Hala böyle bir grup daha çıkmadı malesef. Halbuki ne güzel 2 virtüöz alıp yürüyecekti işte güzelim grupta. R.I.P. Disenchant "I lost in your eyes, life with your pretty smile..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar