Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya bende eskıden bı 6600 vardı babam tarafından hacılandı sonra gıttı bana gıne 6600 aldı ama bunda uygulama kapandı log.server-Cevapsız arama gelıo cevapsız arama yyok dıyo arayanı gostermıyo.Ve ararken sebekke mesgul dıyor arada =( bunun nedenı ne olabılır?Versıon yuklesettırsem gecermı ne yapmamaı onerırsınız telefonu alalı 1 bucuk ay oldu gerıde veremem =()[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lol yokmu bı fıkır verebılcek bı patı??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bi format çek olmadı version attırcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ewt son versiyonunu yüklet baya güzel ama formattan sora 4 yada 5 ay içinde tekrar sorun olursa anakartını incelet[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 son versıyonu ıstanbulda anadolu yakasında nerden yukletebılırım bılen varmı??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Shaklaban, 27 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Bi format çek olmadı version attırcan. format zaten ıkı kere cektım[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 başka bir sorun şimdi ben de mmc card reader var; 6600 un hafıza kartını bunla okuyom bunun içersinde oyun atcam fakat hangi klasöre atarsam oyunu görür[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 uppp soru için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaa yoqmu yardım edebılcek bı allahın kulu??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar