ANARCHY__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kafaya koydum +8 staff yapacam veya alacam alsammı daha karlı olur yoqsa +7 staff upgrade etsem? +7 upgrade ederken kaç trina kaç bus kullanırsam yanmaz? yardımcı olursanız sewinirim...
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 +7 den +8 yapmak ? :hmm: ben ce zor iş +8 alıyor çoğu kişi.ama yapabilirsen ne a'la
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 +7satfı koyuyosun sonra tirnası ve yanınada bi güzel busu basıyosun ok' e sonra cayır cayır yanışını seyrediyosun:D 6defa denedim 1i oldu berbat bişey:([signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi warya o an ne kadar zor ve kötü yaw tam koyuyosun ellerin titreyerek ve dua ederek sonra ok' a basıyosun.o cem yılmazın opet reklamındaki haci muratın önündeki şey gibi kırmızı kımızı ışık gidip geliyor ve failed yanıyor armorrr. o an çok kötü ya yeşil mi kırmızımı. insanın içine evlat acısı gibi oturuyo walla :)
alinni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ehuehu[signature][hline]Name: WatchUrBack / Fonguduk Lvl: 42 / 36 Nation: Karus Clan: UNFORGIVEN Server: Xigenon [ One Shot, One Kill ]
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yanılmıyosam 6 yada 8 tane +7 stafftan 1 tanesi +8 oluyor. atmış olmiim ama bu sadece duyum.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 staff değilde armor yaptı arakdaş 2 tane ama toplam 15 tane tane +7 yedi yaktı 8 çıkarken.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bendenmi bahsediyosun_? 15tane +7yi up ettim(bus)la(can sıkıntısı)roguechitin helm ve war gloves oldu ancak +8 ben halbuki crimsonları yapmak istiyodum:/[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
exlexl Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla ben +8 üç kere denedim mirage 1 i geçti hemde trina felan koymadım sadece item kırdım
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yok paper mage benim ark seni kast etmedim.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
Öne çıkan mesajlar