KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Biri bana bunu nasıl kuracağımı anlatabilir mi :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya aslinda kurulum die bisi yok phpmyadmin klasorunu web sunucuna tasi root folder da config.inc.php var orda $cfg['Servers'][$i]['host'] yazan yerin karsisina mysql ipni localdeyse localhost yaziosun mysql icin farkli bi port kullaniyorsan $cfg['Servers'][$i]['port']yazan yerin karsisina portu yaziyorsun $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] bu ayarida config olarak degistirmeni oneririm son olarakta $cfg['Servers'][$i]['user'] yazan yerin karsisina phpmyadminin kullanicagi database userini yaziyorsun eger root olarak kullanicaksa root yazabilirsin. Hepsi bu kadar daha sonra rahatlikla phpmyadmini kullanmaya basliyabilirsin [signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 29 Temmuz 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 auth type i bence http diye değiştir.. config yapma, http yaparsan her gişte kullanıcı adı şifre sorar, bu da kötü niyetli kişileri engeller.. ayrıca pma absoluteuri değeri var onsuz da çalışsada, yine de o değeri ver.. mesela www.hedehodo.com/phpmyadmin diye kuruysa sistemde o değerre onu gir...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet auth_type i http yap, dalginliktan config yazdim benim phpmyadmin im config olarak ayarli cunku soyle soyliyim config yaparsan config.inc.php ye sifrenide yazmak durumunda kalirsin ve senin phpmyadminin adresini bilen herkes databaseine ulasabilir http yaparsan her phpmyadmine girmeye calistiginda sifre sorar ve dogru girersen phpmyadmine girebilirsin[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 topik taa 2 sene onceden kalma ama olsun,kirletmiyelim etrafi buradan bi soru sorayim.. Makineye Apache server ve MySQL kurdum,php son surumu indirip apacheye tanittm...PhpMyAdmin i de attim apache nin bi altina...localhost tan girince oraya calisio mu diye hazirladigim index.php ve phpmyadmin geliyo.index duzgun calisio ama php my admin in o arayuzune ulasamiyorum,sadece Bilgisayar`imdan girmisim gibi dosyalari goruyorum... ( bu arada o libraries in icindeki setup tan yazilmasi gereken yere localhost/phpMyAdmin yazdim ) Nerde hatam / eksigim ilk defa kuruorm bu 4 luyu o yuzden acemisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Sana tavisyem WAMP kurmandır. Hepsi bir rada geliyor ve kullanımı çok basit. WAMP Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Soruna tam cevap olmicak ama dogrudan xammp kurarsan hepsi icinde paket halinde var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 son surumleri mi oluyor onlar ? Update sini nasil yapiyoruz , yeni cikan surumleri takip ediyor mu program ? Eskileri silim mi bi de napiyim yoksa direk yukliyim mi ? Cok tsk ler bu arada , hemencene yazmisiniz :) daha refreshe basmaya firsat bulamadiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 phpmyadmin/index.php olarak çağırırsan gelir muhtelen. apache içinde index.php default page'ler arasında tanımlı değil. o yüzden index.html index.htm otomatik çağırılırken index.php çağrılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 http://www.phpMyAdmin.net adresinde faq'lar yeterince var. Ayrıca bütün pma dosyaları içinde commentler ve descriptionlar var. edit:babacım bu konuyu kim uploadı baksanıza tarihe :) [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 20:16 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: son surumleri mi oluyor onlar ? Update sini nasil yapiyoruz , yeni cikan surumleri takip ediyor mu program ? Eskileri silim mi bi de napiyim yoksa direk yukliyim mi ? Cok tsk ler bu arada , hemencene yazmisiniz :) daha refreshe basmaya firsat bulamadiydim Eskileri sil WAMP'ı kur google'de aratırsan güncellemelerden haberdar olacagın siteyide bulursun ayrıyeten verdiğim son sürümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar