Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded.co.uk

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Adamlar benim iznim olmadan iptal ettirdiğim siparişin parasını çektiler ve geri iade etmiyorlar.Mail attılar geri iade için hala bekliyorum günlerdir sinirli halde geziyorum bu gameloadeddakiler yüzünden.Bir komutla parayı geri yatırabilecekken 3 gündür bekliyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Mart'da yollamak gibi bi okuzluk yapmazlar umarim.. Ama evet bu 2 anlama geliyor. Gecmis zaman kullanmislar, ya coktan yolladilar ve tarihi yanlis yazdilar. Ya da yolladilar ve elimize gecme tarihi olarak da 3 mart yazdilar.. En okuzce gorunen ihtimal de 3 mart da yollicaklar oyunu ama sanmiyorum kimse o kadar okuz olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Despatched on
03/03/2005

Böyle gözüküyor bende de.3 hafta içinde gelir diyorlardı,büyük ihtimalle bugün yolladılar,yolladıkları tarihin üstüne 21 gün eklediler 3 Mart yazdılar.Başka türlü bir mantığı yok bunun,ya bizimle dalga geçiyorlar ya da yanlışlık var bu işin içinde.

Dün bi mail atıp yerden yere vurdum zaten kendilerini,artık bi daha da alışveriş falan yapmam bu siteden.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende de "Despatched on 03/03/2005" yazıyo bugün itibari ile, elimize ulasabilicek max en geç tarihi yazdılar heralde oraya. 1 haftaya elde olur bence ama 1 hafta bile geç yani pre-order yapılan bir ürün için. ayın 9 unda falan yollamaya başlasalar 13 gibi gelir diodum ben, sitede order yaparken yazdıkları sürede buna tekabül ediyo zaten ama o tarih hayal oldu gibi.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra neden kopye oyun oynanıyo nıye oynamasın mıllet bende oynarım ve oynamayada devam edecem kopye oyunları yok oyunun orjınalını bekleyecem 2 ayda gelecek yada gelmeyecek yok abı bızım ulke adam olmaz kendı vatandasımız bıze ............. elın gavuları bıze gonderıyor ne ıs anlamadım bu ısde sıze dıyorum arkadaslar uk gamez olsun sendıt olsun baska bı yer olsun sız sız olun yurtdısından alın oyunlarını en azından adamlar sızı muhattap alıyolar bızımkıler ıse telı acında dırek ha geldı dıyo anlayıs farkı[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

sen hala burda bagıra bagıra kopya oyun oynarım oynıcamda dersen bizim adamlar ne yapsın :) işi bilmiyen adamlardan kurulu bir şirket olduğundan hangi oyun ne kadar satar bilmiyolar o yüzden de bizde oyun satmıyo nassı olsa erken gelse ne olur geç gelse ne olur mantığı devam. isyan etme hakkımız yok adamlara bence.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Abı bence var su yonden var adamlar bıze kesın bıse soyleyebılırler mesala esen deseydı bıze kesın degıl ama getırebılırız deseydı ona gore davranırdık dımı?? ama adamlar o kadar kesın konusdukı kesın gelecek 11 de dagıtım olacak dıye ben buna ısyan edıyorum en azından surunmezdık ona gore bı yerden baska yerlerden baska secenekler arardık yanlısmı soyluyorum[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bugün ayın 11'i,oyun en geç 21 günde elinizde olacak diyorlardı,sayın 21 gün 11 Şubattan itibaren,ne yapıyor 3 Mart mı? Anladınız siz anladınız :P

O değil de,Türkiye'ye orijinal oyun getirmek hakkında öyle olmuyor böyle olmuyor diyorsunuz.Ben çok merak ediyorum Esen elektronik kaç defa pre-order olayına girmiş? Bakın arkadaşlar,o kadar güvendiğimiz sitelerde -ki bu siteler kim bilir kaç defa pre-order işine soyundu- bile sorun çıkıyor.Kolay bir iş değil,özellikle bizimkiler altyapı olmadan bu işe giriyorlar,sonra yarı yolda kalıyorlar.Gameloaded bile bir site dizaynı değiştirdi kimse order status göremedi.

Olur böyle şeyler demiyorum ama sistem oturana kadar türk firmalarından alışveriş yaparsanız patlarsınız diyorum :D[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 11 Şubat 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
hehe bende de "Despatched on 03/03/2005" yazıyo bugün itibari ile, elimize ulasabilicek max en geç tarihi yazdılar heralde oraya. 1 haftaya elde olur bence ama 1 hafta bile geç yani pre-order yapılan bir ürün için. ayın 9 unda falan yollamaya başlasalar 13 gibi gelir diodum ben, sitede order yaparken yazdıkları sürede buna tekabül ediyo zaten ama o tarih hayal oldu gibi.

adamim bahsettiğin gibi birşey olacağini zannetmiyorum ukgames den verdiğim siparişte "Despatched on 11/02/2005" yaziyyordu 1 gün içinde ellerime ulaştirmalari imkansız (:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorphs, 11 Şubat 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
said:
OmeN, 11 Şubat 2005 11:26 tarihinde demiş ki:
hehe bende de "Despatched on 03/03/2005" yazıyo bugün itibari ile, elimize ulasabilicek max en geç tarihi yazdılar heralde oraya. 1 haftaya elde olur bence ama 1 hafta bile geç yani pre-order yapılan bir ürün için. ayın 9 unda falan yollamaya başlasalar 13 gibi gelir diodum ben, sitede order yaparken yazdıkları sürede buna tekabül ediyo zaten ama o tarih hayal oldu gibi.

adamim bahsettiğin gibi birşey olacağini zannetmiyorum ukgames den verdiğim siparişte "Despatched on 11/02/2005" yaziyyordu 1 gün içinde ellerime ulaştirmalari imkansız (:

UKGames Loaded.com zincirinin bi parçası mı? Farklı sitelerden bahsediyorsunuz sanırım.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni/eski site dizaynı muhabbetinden olmasın sakın?
Of Gameloaded offf,bi iş yapıcaksınız ya.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
Sosyal ağlarda paylaş

edit : hehe simdide gameloaded.com dan baktım orda "Despatched on 09/02/2005" dio. gelen yogun maillerden sonra yolladıkları tarihi yazarak durumu kurtarmaya çalışıyolar sanırım :) fazla gezikmez bence en geç salı elde olur gibi.

[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 11 Şubat 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...