Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 benım posta kutumun üstüne bırakıp gittiyseler ne yapabılırım bırakan adamı vurma yetkım var mı?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 saat 10:30 itibariyle benim kutumda ankaradaki adresime ulaşmış bulunuyor. darısı gelmiyenlerin başına en geç p.tesi herkese ulaşıcak gibi, oyunda görüşmek üzere . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 üstün telefonda rahatsız etmem sonucunda dün akşam burnundan soluyan bir postacı tarafından paketim geldi. burning legion da elf warrior isim kinowa llm vermeden geçmeyin.
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 delircem...[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Burdan sipariş yapılırken "House Number / Name" diye sorulan nedir bilen var mı ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech
Öne çıkan mesajlar