Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çözene yemek ısmarlıyorum.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

usb ye takili ne varsa cikart sadece web cam'i takmayi dene ,belki usb portlarinda sorun olabilir ,windows surucu dosyalarinda sorun olabilir ,elle yuklemeyi onermeyin demissin ancak aygiti bu sekilde tanitmak zorundasin ;netten son guncel bir driverini cek ,dedigim gibi usb sorunu hallolursa elle tanitacaksin zorda olsa defalarca dene[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

ya 3rd party dedik de.. sen tanınmayan aleti silmeyi denedin mi? aygıt yöneticisinde ?unknown hedehödö'yi kaldırıp denersen olacaktır muhtemelen :D

konuyu komple okuyamıyorum, vaktim yok fakat tahminim şu:
muhtemelen bir kere bir şekilde bir hata oldu ve unknown device olarak kaldı senin kamera. her taktığında da "yeni kamera takıldı" demek yerine "bak yine bu bilinmeyen meret geldi" dediği için xp tanınmamakta ısrar ediyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 23 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende farklı olarak vardı.
Nasıl işse eski laptopımda wifi card usb idi ve arada bi yok oluyodu.
bende geri getirmek için aygıt yöneticisinden usb tüm aygıtları hub lar da dahil olmak üzere uninstall edip refresh liyordum. Bunu 5 6 kere arka arkaya yaptıgımda makına aygıtı buluyordu.

Bir diğer alternatif ise main boardının üretici firma sitesinden senin boardın için uygun en güncel usb 2.0 driver ını bulup install etmek ,dene bi bunları bakalım ne olacak.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

volkan desekli yaz lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wolcan, 25 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
sorunun power yetersizliği.

Hocam şöyle bir ö.m gönderdin ama anlamadım biraz açarmısın.

driverları bilgisayarını safe modda açıp sil.
İlk once kamerayı tanıt sonra modemi tanıt düzelir.
Ayrıca power durumunu bir kontrol et bios'dan.

Kamera ile benim problemimi modem nerden geldi işin içine anlamadım ?
Biraz açarmısın.[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler modem gibi şeyler yazmayın bunların hiç biri değil ...

Büyük bir olasılıkla anakart driver dosyaların silinmiş ve ya değiştirilmiş anakartı XP de kaldırıp yeniden kurmayı bir dene olması gerek ..

USB xp de otomatik algılar bu nedenle anakart driveri olmalı senin sorunun...

Olmassa yine bu sefer aygıt yöneticisindeki usb aygıtları kaldır ..

Aklıma gelmişken başka bir USB aygıtı takılı değilken bir dene belki çakışma gibi bir şey algılıyor olabilir...

Ben Ragnar arkadaşıma katılıyorum..

Fazla uzatmak da istemiyorum olmazsa fazla uğraşma işletim sistemini çökertebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...