Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bir süredir takip ediyorum bu bölümde dönenleri, türk guildlerinin gelişimini falan çok hoşuma gidiyor. Biliyorum biz sizin gibi değiliz ama varlığımızdan haberdar olun istedim :) Ben ve türk bir arkadaşım GW çıktığından bir hafta sonra oyunu getirttik. Oyunu bitirmeyi bekledikten sonrada kendimize bir guild kurduk. Adımız Pond of Serenity. Türk guild i değil ama, eğer bir ihtiyacınız olursa burdayız demek için yazıyorum. Lady Warcryer la da tanışmışlığım war tesadüfen oyun içinde. Belki hatırlarsın Kryth Vocans ben. Hatta listendeyim di mi :p Guild hakkında bilgi wermem gerekirse ladderda 267ye kadar çıktıktan sonra yaz geldiği we üyelerin yarısından fazlası tatile gittiği için 413 e kadar geriledik şu anda. Zaten 25 kişi falanız ve çok belli başlı adamları alıyoruz. O yüzden gelişme sıkıntısı çekiyoruz. Online adamda bulmak zor oluyor haliyle. Dip not: hoh kazanmadık daha :P Dersenizki beraber arena yapalım hoh yapalım gelir oynarım mutlulukla. Türk oyunculuk atmosferini solumuş olurum hiç yapmadım daha GW içinde bunu. Dediğim gibi oyundaki adım Kryth Vocans. Baya uzun sürdü yahu neyse bırakıyorum yazmayı herkese GL :p[signature][hline]Don't speak... Just Die.
667_Antisatan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 silmedim cnm olurmu senle bi denk getiremedik zaten friendly gw yapmayi :D[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yahu ewet eheh. Adam yok dediğim gibi. Arenaya gelirim ama :P[signature][hline]Don't speak... Just Die.
Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 teşekkür ederim :) Umarim sizde amaciniza ulaşırsınız.
Öne çıkan mesajlar