erayyirik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu oyunun sırlarını burda konuşalım.cafeye gittiğimde yanımdakine bakmıştım.ayaklarını kıpırdatmadan ilerliyodu.acaba bu nasıl oluyor.bi de oyundayken biri ilerlerken oturuyodu.otururken haalaa ilerliyodu.bunların cevabı ve sizin bildiğiniz sırları sölerseniz sevinirim
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 lag den dir bence.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hayır adamalr kayarken oturabiliyor yada greetings çekebiliyor. Bunun bir yolu var ama bende bilmiyorum. (anlattılar ama bi halt anlamadım)[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ehehe büyük sırrı açıklayayım size sadece lag:D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tikkat tikkat... cok gizli bir sir: /pm ile @ nin ayni seyler oldugunu biliyor muydunuz? yaaa....[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Öne çıkan mesajlar