Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Nokia 6680 kullanıyorum ve orjinal kapak kullanıyorum. nokia 7610,6670,6681 vb. tipteki telefonlarda ekranın üstünde (kapakta) bir koruma bantı yani yapıştırması var. nereden anladığımı sorarsanız, mor renkte ve belli oluyor. zamanla kullanıkça bu bantta çizilmeler görüyorum. ayrıca tozlarıda belli ediyor. titiz biriyim ve çizikleri gördükçe tepem atıyor. bu bantta çizikleri azaltmak için ne yapmalıyım, ne gibi önlemler almalıyım ve bantı değiştirebilirmiyim? şuanda deliye dönmüş durumdayım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bantı çıkar dicem bu seferde telefonun camı çizilmeye başlar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 düşünmedim değil :) fakat bilmiyorum gerçekten. hmm acaba bantlı, yeni bir kapak bulabilirmiyim dersiniz?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 canım eninde sonunda çizilecek, eskiyecek.. :)[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bir krem var onu sürüyorm çizikler yok oluyor..USA'dan getirmişler bizimkiler türkiyedede vardır kesin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Eğer telefonla beraber gelen bandı diyorsan onu hemen çıkartman gerek zaten :) Görüntüyü hafif matlaştırıyor. Onun dışında malesef kapağı değiştirmen gerekebilir[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 jabba nasıl bir kremmiş o bakalım,araştıralım. ismini falan yazarsan sevinirim. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Jabba, 21 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Bir krem var onu sürüyorm çizikler yok oluyor..USA'dan getirmişler bizimkiler türkiyedede vardır kesin.. nası bi krem acaba o...:hmm::lol:[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Abi krem ii güzelde...çizilmiş bi kere ekran .. çizik yok gibi duruo krem sürdüün zaman ama yinede kremin varlığını bilmek insana koyar :(.. :) çok pis piskolojik baskı :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yok allahtan ekranım çizilmedi, üzerindeki koruyucu yapışkan bant çizildi. uyuz oluyorum, şöyle hafif bir ışık telefon ekranının üzerine yansıyınca..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Orc_lord sana safir camlı bir Nokia lazım. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ustundeki cam uzun sure gidiyor,o banti cikar.Cam da ucuz bir fiyata degistirilebiliyor bildigim kadari ile.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 üstünde garip harfler var çince vey japonca..böyle içi gözüküyor bem beyaz bir şey çok sıvı değil katı gibi çok az uhu tüpü gibi bir tüpü var..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 en iyisi şu displex dene şeyi araştırayım. umarım bulurum. uyuz olmaya başladım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Jabba, 21 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Bir krem var onu sürüyorm çizikler yok oluyor..USA'dan getirmişler bizimkiler türkiyedede vardır kesin.. o kremin dozunu kacirirsan cam 2 katina cikiyor eski cizikleri ozluyorsun acilen kapak degisiyorsun[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: tAKA, 24 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Jabba, 21 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Bir krem var onu sürüyorm çizikler yok oluyor..USA'dan getirmişler bizimkiler türkiyedede vardır kesin.. o kremin dozunu kacirirsan cam 2 katina cikiyor eski cizikleri ozluyorsun acilen kapak degisiyorsun :D O kadar uğraşıcağına al yeni bi kapak. Orjinal kapaklar ne kadar ki ? (mesela 6630 unki ne kadardır. Cam çizik içinde de :) )[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 benım ipod cızıldı daha 2. gun fılan deli oldum ekranı ne yapsam dıye dusunuyorum bende[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ipod muzik dinlemek icin... dokunmatik ekran degil... Ekrana saatlerce bakmana gerek yok muzigi seciyortsun caliyor.. Cizilse ne olacak, sadece cafcafi gosterisi azaliyor, onu da cok takmamak lazim, zaten zamani gelince bozulacak[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yenı kapak al derım orjınalse olur bantıda[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Dorsia, 27 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki: Ipod muzik dinlemek icin... dokunmatik ekran degil... Ekrana saatlerce bakmana gerek yok muzigi seciyortsun caliyor.. Cizilse ne olacak, sadece cafcafi gosterisi azaliyor, onu da cok takmamak lazim, zaten zamani gelince bozulacak ya iyide yenı bıseyın hemen cızılmesı koyuyor ınsana :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: jacabo, 25 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: benım ipod cızıldı daha 2. gun fılan deli oldum ekranı ne yapsam dıye dusunuyorum bende ipod cizilmeye mahkumdur kendini avutman icin soyle dusun, ipodun ozelligi cizilmek, her bir cizik aletin karizmayi arttiriyor. bu orjinal nokia kapaklarida 100 ytl civarında.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 darkned burnuma alısıldık kokular geliyor :D[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bantı çıkar selo bant tak :D[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 olmaz o muhteşem görünümü bozamayız.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sarı selo bantlardan koy yıkılır vallahi(bu ne demekse )[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar