Abus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaşlar ya bir PSD den bir düğme çıkarmak için düğmeyi cropladım ve salak gibi save edip kapattım şimdi ne zaman açsam o PSD yi sadece o butonu görüyorum. PSD min tekrar eskş haline dönmesi için ne yapabilirim[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bilen yok mu yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tam anlatamadın sanırım derdini.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çözümü yok ki onun ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Çözümü var mı yok mu bilmiyorum? Ama çözümü vardır gibime geliyor? Olayı şöyle anlatayım. Şimdik daha öncelerde yaptığım bir web sitesinin PSD'sini açtım ve o PSD den buton alıcaktım bir tane o butonun etrafını seçip cropladım ve save for web dedim normalde yaptığım işlemi geriye alarak PSD mi crop edilmemiş haline getiriyorum ve save ediyorum bölece bir sorun olmuyordu ama bu sefer crop edilmiş hali ile kapattım sorun orda işte. Bunun çözümünü arıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alamazsın, kalır oyle. psd sadece layerı kaydeder history kaydetmez cunku.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 format c:/q yapsan birşeyler yapabilirdik..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 history'i kaydeden ps istiyoruz benımde cok işim yamuluyo aynı yuzden. Neyse gecmiş olsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 :) çok sevimli ama malesef çözümün yok.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 :( Hata yapmamayı öğrenmek için hata yapmak şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar