banker Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaşlar makinemde öyle bir virüs warki format attım c ve d ye halen virüs silinmedi. anti virüs kurudum. norton oda işe yaramadi. virüsün içeri ise şu bağlantımı cook feci bir şekilde düşürüyor. bu virüsü nasıl temizliyebilirim arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım war yoksa atıcam hdd yi :)[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :) paranoyalarından kurtulmak için psikolog'a danış. hattın kötüyse mesala?!?[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hat kablo iyide sanırım virüse bişiler yaptım. virüsün ismi xerox diye bişi ve nwwia.exe bi exe açılıyor. msconfig den başlangıçtan o virüsü tetikliyen bir dll.stater war onu ismini degiştirdim. bu sefer virüs gitti bir süreliğine yanlız suan bağlantı normal gibi artık ne oldu ne olcak bilmiyorum bi program önerirmisiniz nortondan başka denedım cünkü nortonu 2005 i[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 virus değilde, dialer benzeri bir program gibi geldi bana. safe modda açıp o dosyları silebilirsin. bide adware ile sistemi taratıp registrydeki programın değerlerini silebilirsin. sen ne kadar elle silsen bile registry sayesinde başlangıça yeniden gelebiliyor bu meretler.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kaspersky professional+zone alarm+adaware se prof. ..der cekilirim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 way anasını... format atınca gitmedi ha...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet bende acaip şaşırdım 1 gün kablo netle karva ettim net yok dıye dns sunucusu deişmiş fln hiç ummamıştım virüs oldugunu sunucudan kaynaklanan sorun sandım sonradan dns sunucu ip sini deiştirdiklerini düşündüm aradım yenı ip aldım yine aynı sonra otomatik olarak dns sunucusu aldım yıne olmadı format ladım olmadı tekrar formatladım olmadı bu sefer norton buldum update edilmemiş norton 2005 bişiler yaptı virüsü bir süreliine çözdü yanlız restart attıgım zaman virüs yine faliyete geçiyordu ayrıca msconfig veya bilgisayarim yönet te virüs gözüküyor ama kapatamıyordum kapatmamı engelliyen bi dll formatında bi dosya war mış onun ismini deiştirdim oldu bitti virüs mürüs kalmadı :) başınıza gelirse diye söylurum bu aralar cok kişinin başına geldi[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 C deki xerox a dikkat ve nwwia dosyasina. bunlar virüs ü tetikliyen zamazingolar. bunlarin çalışmaması için msconfig ten .dll,starter diye bi şey oluıyor onu kapatıp sonra msconfig ten başlangıç öğelerinin yükleme diyip cıkın yenıden başlatın güvenlik kip te nortonu çalıştırın. o bir şiler daha buluyor siliyor. sonra herşey bitmiş oluyor geçmiş olsun :)[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: streamin, 28 Temmuz 2005 09:26 tarihinde demiş ki: kaspersky professional+zone alarm+adaware se prof. ..der cekilirim [signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 "firefox, norton, orjinal win full update" derim ben de. su an norton olmamasina ragmen bir sorun yok. bence kullandigin programlara bagli. gecen gun limewire icin virus cikmis, dagatmus ortaligi... diyecegim o ki, program kullaniyorsan, ne kadar adaware'di yok bilmemneydi yuklesen de bi sey ifade etmez. eger virusu def. biliniyorsa, calisan bi bilgisayara 2. harddisk olarak bagla. dogrudan virus taramasi yap, temizle. daha sonra win kurarsin.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 29 Temmuz 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 format at zone alarm kur üstüne sp2 kur ondan sonra dene bi bendede oluyordu bi tür dialer firewall kurmadan once giriodu her formatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar