Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Lolipop, ağzımdan almışsın lafı... Bu iş döner dolaşır kamyoncu laflarına gelir, benden söylemesi... "Sana taptığım kadar paraya tapsam milyarder, Allah'a tapsam peygamber olurdum" , aha bu da benden.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @cafein haklısın galiba böle gözükuyo.. ben bi kadını sevdim mi gözüm gibi bakar ilah gibi taparım. ama kii yanlışını görmiyim hiç acımam bir bidon benzin döker çatır çatır yakarım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Aman yaaa...film değil ya penguende okumuştum ben onu ya...bilgi kankası köşesinde...amaan...çin atasözü diyince aklıma ne geld bilmiyorum artık....genelde filmlerde çin atasözleri kullanılıyor ya...ehe..oh rahatladım..
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Terli terli su içilmez.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Allah akıl fikir ihsan eylesin..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: gokkkan, 28 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki: "Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü yerde bilki güneş batıyordur." Süper bi söz kim söylemişse Önünde Saygıyla Eğiliyorum :) [Bu mesaj gokkkan tarafından 28 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] güzelmiş gerçekten..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ulan eskiden daha bi güzeldi buralar. -anonim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vaz geçmek var ben :-p [Bu mesaj zgrw tarafından 29 Temmuz 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar