Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Lolipop, ağzımdan almışsın lafı... Bu iş döner dolaşır kamyoncu laflarına gelir, benden söylemesi... "Sana taptığım kadar paraya tapsam milyarder, Allah'a tapsam peygamber olurdum" , aha bu da benden.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @cafein haklısın galiba böle gözükuyo.. ben bi kadını sevdim mi gözüm gibi bakar ilah gibi taparım. ama kii yanlışını görmiyim hiç acımam bir bidon benzin döker çatır çatır yakarım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Aman yaaa...film değil ya penguende okumuştum ben onu ya...bilgi kankası köşesinde...amaan...çin atasözü diyince aklıma ne geld bilmiyorum artık....genelde filmlerde çin atasözleri kullanılıyor ya...ehe..oh rahatladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Terli terli su içilmez.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Allah akıl fikir ihsan eylesin..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: gokkkan, 28 Temmuz 2005 12:42 tarihinde demiş ki: "Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü yerde bilki güneş batıyordur." Süper bi söz kim söylemişse Önünde Saygıyla Eğiliyorum :) [Bu mesaj gokkkan tarafından 28 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] güzelmiş gerçekten..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ulan eskiden daha bi güzeldi buralar. -anonim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vaz geçmek var ben :-p [Bu mesaj zgrw tarafından 29 Temmuz 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar