JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yorum yazmadım adam american mış[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 onu bende gördüm dün. hatta "2sucuk1yumurta" diye bi clanda gördük roguenler ve murtazayla beraber. tee zamanında "mahşerin4atlısı" diye bi clan açmış adamlar ark girmişti gırgırına ama atmışlardı ordan, düşünün rezilligi , bizimki zaten şoka girdi..[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Buna benzer clanlar areste de çok var[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %5x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1/2 şimşekler 1/2.....biz_türküz_s*ker*z...baltacılar.... ''anüs''= (anlamını sorduğumda liderleri bana eski bi roma tanrısı demişti) gülmekten gerçeğinide söyleyemedim adama. hatta istiyosan alırım felan dedi :D daha aklıma gelmeyen nice klan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kennicky Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Areste "Do Not P.çlik" war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yanlız arkadaşlar şöyle bişey var adama pm attım where are u from yazdım america yazdı sonra clanın ismi niye öyle fln konuştuk adamla adam i hate turks fuck turks fln yazdı bana komiklik olsun diye koymadım yani[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar