Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya sabahtan beri 5kb/s ile mykoyu çekiorum ama bi %69 da kayboldu indirdiğim şey ne oldu buna kapatmadım dakunmadım offf offffffffffff onu yapana kadar 12saat geçti ne olursunuz bi el uzatın ne yapmam gerekio pppffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Flashget ve türevi programlar kullan derim ben büyük dosyalar download ederken gerçekten yardımcı olacaktır.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben de kullanma derim, çünkü o programları kullandığında, dosya Download ı bittikten sonra setup error veriyor.. tek seferde indir..[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ama yine burda okumuştum flash get ve benzeri şeylerle indirisem bozuq çıkomuş diye bnde normal indirdim %69 bi baktım bizim download ortalıkta yoq sabahtan beri uğraşıom bide flashgetle denicem saolsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İkisinin ortasını yap. Flashget kullan ama tek parça halinde download et.[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 peki saolunda bana flash geti indirebileceğim bir site adresi fln verirseniz çook makbule geçer...(millet lvl ksaıo biz burda format attık iyi *ok yedik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 www.inndir.com www.download.com 2 sindede bulabilirsin sanırım.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://www.flashget.com/fgf165.exe[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daha yeni indirmeye başladım siteler için saol peki oldu diyelim flashget le indirdim olmazsa ne olcak ben bi daha myko oynayamıcam mı?:( [Bu mesaj Tadpole tarafından 28 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 flashget ile tek parça halinde indirirsen çalışıyor. ben değişik yerlerde 10-15 kere çektim hepside çalıştı...[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tama denicem yarın sabah heralde indirir size sonucu bildiririm yardımlarınız için çoook teşekkür ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 rica ederiz efenim. afiyet ossun..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya nedir bu benim çilem wait 5second for readydiyo ardından error occured diyo %0da kalıyo ya nedir kardeşim off bu bilgisayar bana ko oynatmamaya yemin mi etti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 banyo yaptınmı :-? o_O[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oha ne ?saçmalama bilgisayara banyo yaptırıom şimdi yeter sıkıldım.olmuyor pfffff.gebertecem şu bilgisayarı üstüne su dökecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 falla bi site daha vardı download edebileceğin ama murtik myko yu daha ii bilio. o yardım ederse daha faydalı olur...[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hade ya yardımlarınızı acele bekliom zaten savaşta olcaktı onu kaçıormak istemiom.yadım help meeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ne olursunuz ben bi gün knight oynamazsam beni kaşıntı flan tutar bayılırım ateşim çıkar tansiyonum yükselir ühühhühühühühühüh olmuyooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ama lütfen ya post kasmak gibi oluyo böle ne olursunuz bulun şuna bi çare başka site fln varsa adresi nediiR?lütfen:([signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sticky deki yazıyı okudunmu?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=118092&page=2[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 styciy midir o ne yrıca neyse okumuşumdur hatta exberlemişimdir :)[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 murtinin başının etini yiyicen o zmn :-p[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet bunu denedim murtaza abiylede konuştum bunu kaldırmışlar artıq ordan inmiyomuş torrentlede inmedi yani indircek yer kalmadı eee şimdi ne olcak myko yoq artık... yani bana öle gelio[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=myko+client+download&meta= :-)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar