Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sabahtan beri 5kb/s ile mykoyu çekiorum ama bi %69 da kayboldu indirdiğim şey ne oldu buna kapatmadım dakunmadım offf offffffffffff onu yapana kadar 12saat geçti ne olursunuz bi el uzatın ne yapmam gerekio pppffffffff
Mesaj tarihi:
Flashget ve türevi programlar kullan derim ben büyük dosyalar download ederken gerçekten yardımcı olacaktır.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
ama yine burda okumuştum flash get ve benzeri şeylerle indirisem bozuq çıkomuş diye bnde normal indirdim %69 bi baktım bizim download ortalıkta yoq sabahtan beri uğraşıom bide flashgetle denicem saolsın
Mesaj tarihi:
İkisinin ortasını yap.
Flashget kullan ama tek parça halinde download et.[signature][hline]Nick : Lively
Level : 61 %8x
Class : Paladin
Clan : UK
Np : 26xxx
Nuisance : CooLTanG
Server : Ares
Mesaj tarihi:
peki saolunda bana flash geti indirebileceğim bir site adresi fln verirseniz çook makbule geçer...(millet lvl ksaıo biz burda format attık iyi *ok yedik)
Mesaj tarihi:
daha yeni indirmeye başladım siteler için saol peki oldu diyelim flashget le indirdim olmazsa ne olcak ben bi daha myko oynayamıcam mı?:(

[Bu mesaj Tadpole tarafından 28 Temmuz 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
flashget ile tek parça halinde indirirsen çalışıyor.
ben değişik yerlerde 10-15 kere çektim hepside çalıştı...[signature][hline]Nick : Lively
Mesaj tarihi:
ya nedir bu benim çilem wait 5second for readydiyo ardından
error occured diyo %0da kalıyo ya nedir kardeşim off bu bilgisayar bana ko oynatmamaya yemin mi etti nedir
Mesaj tarihi:
falla bi site daha vardı download edebileceğin ama murtik myko yu daha ii bilio. o yardım ederse daha faydalı olur...[signature][hline]Nick : Lively
Mesaj tarihi:
ya ne olursunuz ben bi gün knight oynamazsam beni kaşıntı flan tutar bayılırım ateşim çıkar tansiyonum yükselir ühühhühühühühühüh olmuyooooooooo
Mesaj tarihi:
ama lütfen ya post kasmak gibi oluyo böle ne olursunuz bulun şuna bi çare başka site fln varsa adresi nediiR?lütfen:([signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D
Mesaj tarihi:
evet bunu denedim murtaza abiylede konuştum bunu kaldırmışlar artıq ordan inmiyomuş torrentlede inmedi yani indircek yer kalmadı eee şimdi ne olcak myko yoq artık... yani bana öle gelio[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D
  • Yeni Oluştur...