xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sorunum şu microsoft visual studio 2005 beta 2 yi kurdum bi hata edip sonra sadece battlefield 2 yi açarken hata vermeye başladı hata da just in time debuggerı enable edin yazıo sonra ben visual studio yu sildim çünkü ondan önce böyle bi hata wermiodu fakat sorun yine düzelmedi sorunumu nasıl çözerim bi yardımcı olsanız yanlız bi daha visual studio yu yuklemek ıstemıorum çünkü visual studio dan enable yaptığım zaman da hata veriyordu şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 28 Temmuz 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 acaba donanım ve yazılım bölümüne açmak daha doğru olmazmıydı, hmm :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi kişi yazdıktan sonra desteklemek neden. adam belli yanlış açmış yani kapatın şu dakkada sorunun çözümüne bakın.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sonuçta visual studio hatası ve buraya açmayı uygun gördüm yinede yetkililerden msj ın yazılım & donanım bölümüne taşınmısanı rica ediyorum[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar