Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaklaşık 20 lvldır petimi değiştirmedim, şimdi kendimden 3 lvl düşük bi pet eğittim. bi kaç sorum olacak; training pointler pet lvl atlıyınca mı alınıyor? başka türlü alma yolu var mı? eski petimde 146 training point birikmiş ve gerekli pet skilleri öğrettim, bu artan puanları napıcam, boşa mı gittiler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 blizz bu gidişle petleri felan hunterların elinden alır shamana verir.Hunterlar overpowered ya...[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 işin kötüsü yeni tame lediim pet bi halta yaramıyo, ne grow u var ne bişi yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dövüştükçe alıyor diye biliyorum ben.Zaten farkında olmuyorsun.Bi bakmışsın 100 tp birikmiş =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Lopeth, 29 Temmuz 2005 05:19 tarihinde demiş ki: blizz bu gidişle petleri felan hunterların elinden alır shamana verir.Hunterlar overpowered ya... Abartmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 loyalty arttıkça alıyor TP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 çok çabuk birikiyor tp, sonra koyacak yer bulamıyosun..[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar