jashua Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaslarim int in spell ile kritik vurma olasiligina etkisi kactir ? warlock veya mage..( 100 int % kac kritik ) kiyafet secimimde etkili olacak onemli bir konu .... tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 peki paladin icin critik vurmasi icin +agilitilimi giysi lazim yoksa ekstra bir atraksiyon var mi[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 melee agility , caster intelligence diye biliyorum 100 int = %1 crit chance with spells ama agilitydekini bilmiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 biraz fazla duşuk değil mi yav bence daha fazladır ..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 %5+ int/29 diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Agi ninki yazıyor zaten.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 100 int = 1% crit mage 20 agil = 1% crit = warrior 25 agil = 1% crit = rogue 45 agil = 1% crit = hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ee hani pala :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 24 int 1 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben shaman'ım talentleri restorasyon ağırlıklı verdiğim halde shock spell ler nerdeyse 3 attığımdan bir tanesinde mutlaka critic vuruyor. Int itemlarla biraz arttığı içinmiş demekki. (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bende priest olayını merak ediyorum bilen birisi yazarsa sevinirim:) simdi priest in heal inin crit vurma sansi normal dmg veren spell inin crit vurma sansı ile aynı mı ve priest te kac int crit sansını %1 arttırıyo..hic ilgilenmedim bu konularla o yuzden hic bi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 acikcasi priest'te crit cok cok sonlara dogru ise yaramaya basliyo. ne zaman holy olup (crit'lerde AR artiran talent'a vermisseniz) epic seti toplamaya baslayinca crit bi anlam ifade ediyo. spell crit'le heal crit ayni. eskiden heal spell olarak sayilmiyodu, artik sayiliyo. bizde de ayni, 100int=1%crit butun caster'larda ayni bu.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 29 Temmuz 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: jonywayt, 27 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: ee hani pala :) ee hani shaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar