Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rokencoke billeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimde 20 tane bilet var toplu alımda bayaa bi indirim yapacagm,biletleri satmam lasım..istnabul elden veya havale şeklide biletleri satabilirm yardımcı olursanız sevinirm,,,
Mesaj tarihi:
istanbuldaymıs yazıo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
bab ıkıtane lasım bana sıhmdı 20 tane bırden alıp napım bu sekılde satmasmısın 2ser ve kabul edersen fıyatı nedır??[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
Valla satıcaksan bende 2 tane alırım arkadaşın söylediği fiyattan...
[email protected]
2 bilete 120 milyon veririm ilgilenirsen ekle...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez
Mesaj tarihi:
20 tane birden kimsenin alıcağını sanmıyorum...
Bak şimdiden 6 biletine talip var...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez
Mesaj tarihi:
valla bizim olabilirse biz 10 kişi falan alabiliriz tam bişi sölemeyeyim arklarla konuşmam lazım ama 50 den falan bırakırsan olur herhalde 10 kişi gibime geliyor (bak yarısına talip çıktım kafadan)[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
said:
Dingaer, 25 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D

Emin mısın =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 28 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
said:
hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D

Emin mısın =)

he evde kendim bastım
Mesaj tarihi:
said:
sughnuk, 28 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
said:
Shagrath, 28 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki:
said:

Emin mısın =)

he evde kendim bastım

çok güldm ya süper demissin :P
  • Yeni Oluştur...