sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 elimde 20 tane bilet var toplu alımda bayaa bi indirim yapacagm,biletleri satmam lasım..istnabul elden veya havale şeklide biletleri satabilirm yardımcı olursanız sevinirm,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kombine fln mı? nası biletler kombine + kamp 120'ye ver alayım 2 tane :) ama hangi şehirdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 istanbuldaymıs yazıo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 biletler kombine(kamp)...... 2-3 tane ye pek bişiii yapamam üzgünüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nereden buldun onları sen ben gorevliyim orada ben bulamadım daha?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adam almış işte ilk çıktığında topluca ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bab ıkıtane lasım bana sıhmdı 20 tane bırden alıp napım bu sekılde satmasmısın 2ser ve kabul edersen fıyatı nedır??[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Valla satıcaksan bende 2 tane alırım arkadaşın söylediği fiyattan... [email protected] 2 bilete 120 milyon veririm ilgilenirsen ekle...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 20 tane birden kimsenin alıcağını sanmıyorum... Bak şimdiden 6 biletine talip var...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 valla bizim olabilirse biz 10 kişi falan alabiliriz tam bişi sölemeyeyim arklarla konuşmam lazım ama 50 den falan bırakırsan olur herhalde 10 kişi gibime geliyor (bak yarısına talip çıktım kafadan)[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya ben 7 tane istedim adamdan bir turlu haber cikmadi bu arada biletix sitesindede uyari yapmislar piyasada sahtesi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 biletleri hepsini sattım,elime yine bilet gecerse hbr vericem..ayrıca biletlerde sahte falan sacmalıgıda yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Dingaer, 25 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D Emin mısın =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Shagrath, 28 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: Dingaer, 25 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D Emin mısın =) he evde kendim bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: sughnuk, 28 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 28 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: Dingaer, 25 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: hadi ya sahte olma ihtimali olur mu zannetmiyorum patiden çıkmaz öle birileri ya:D Emin mısın =) he evde kendim bastım çok güldm ya süper demissin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendi aramızda toplanıp alalım toplu şekilde? ne dersiniz?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar