Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben bu mezardan değil gazım sen basını takip etmemisn? Şehit sayımızı bilmez misin? Uluslar arası alanda bunların da sayesinde zaten rezil olmuş halimizi daha da ayakların aldığından haberin yok mu senin arkadaşım ? sadece bu mezarlık olsa susarım...[signature][hline]
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Senden iyi bilirim onların ne olduğunu da sen de toplumda gereksiz histeri yaratmanın yine o topluma zarar getireceğini, bu tip yalan yanlış haberlerin bölücü zihniyetteki ırkçı görüş ve türevleri tarafından bilinçli olarak çıkarıldığını ve bir iç savaş yaratmak, ya da vatandaşları kapıştırmak için yapıldığını bilmiyor musun? Böyle bir mezarlık yok, diğer mevzular için eğer gerçekten duyarlı olduğunu söylüyorsan, aynı şeylerin tekrar olmaması için, yeniden 30 bin şehit vermememiz için biraz daha sakin ve akıllı davranmak gerekli değil mi?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: homoid, 28 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 28 Temmuz 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Onlar ülkenin anasını ağlatsın ilk yatırımı onlara yapalım varmı öyle dava Elektirik götürürsün fatura ödemezler sağlık ekibi götürürsün adamların azına ederler eğitelim dersin hocaları keserler karnını doyurursun türkiye diye bişi yok hepsinin ... derler afedersin ama bunlar cok rahat sanma biz böyle insanları bunu yapmak zorundayız elimiz mahkum yok öyle bişi ben sana ülkemde yer vericem sen ülkemin anasını bellicen ondan sonra bişi yapıncada siz ayrımcısınız ozaman en Kral ayrımcıyım gördük istanbul ne hale geldi git sicil dosyalarına bak % olarak kacı doğulu :hrr: Sokakta yürünmez hale geldi yolda kız arkımla yürürken bos gezemiyorum olay cıkaranların hepside nedense doğulu yanındakine öküz gibi bakanda gasp etmeye calısanda ülkem hakkında küfür edende coğunlukla hep ordan Sen ne tur igrenc bir adamsin ya. Senin gibiler yuzunden sokakta yurunmez hale geldi igrenc irkci herif. Turkiyeyi sadece Istanbul olarak goruyorsun. Vizyonun gorusun o kadar zayif o kadar kit ki aslinda bunlari sana niye yaziyorum onu bile bilmiyorum. CUnku bir kulagindan girip obur kulagindan cikicak. Istanbulda sen evinde duzgun oturuyorsun yemek yiyebiliyorsun. Bu dogu sayesindedir. Bu simdide boyledir gecmistede boyledir. Turkiye Cumhuriyetinin kurulmasindaki %90 pay anadolu halkinin cesareti vatansever ligidir. Anadolu cocugu diye bir terim vardir. Bunun neden ciktigini bir arastir once Sen simdi kalkmis igrenc herifin teki, bunlari soylemeye kendinde hak goruyorsun ha. Kusura bakma beni hicbir zaman kiz arkadasimla yururken kimse durdurmadi. Yolumu kesmedi. Ayrica bu adamlarin dogulu oldugunu nerden biliyorsun sana saldirmadan once nufus cuzdanindan nufusa kayitli oldugu yerimi soyluyor? Artik nasil igrenc itici bir tipsen yolda millet gorunce demekki ustune saldirmak icin yarisiyor. Sen yinede bos gezme ama birine o tasidigin seyi cikartirsan senin bir tarafindan sokar obur tarafindan cikartirlar. Gikini cikartamazsin. Konusmana dikkat et kamil burda coluk cocuğun ağız kokusunu cekicek değiliz iğrenc mis ben yasadığımı gördüğümü yazdım cevremdekiler böyle ne oldu zorunamı gitti sende öylesin galiba benim hangi kısıma dediğim ortada yanımda olana eyvallah ama benim ülkemi düdükleyen adama eiwallah demem bende onu düdüklerim eğerki bu o kısımdan cıkıyorsa hep benim karsıma bende bunu istediğim gibi dile getiririm genelleme hiç bir zaman yapamazsın . Ben bütün doğuyu kürtleri demiyorum zaten yapan edenle benim alakam yapıp edip adıda kürt olana lafım adam gibi durana yanımızda yer cok sen bunu anlıyacak kadar akıllı değilsin damarına basılmıs insan[signature][hline]MeLiKeJiK.!! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 29 Temmuz 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben sadece eger boyle bir resim varmı yokmu varsa bi sekilde dogrulugunun ispat edilmesi icin koydum buraya ama olay çok farklı yerlere gitmiş. ama anladım ve rahatladım demekki dogru değilmiş. neyse konu adeta kişisel tartışmalara girmeye dogru gidiyo. o yuzden rica ediyorum KİTLEYİN LUTFEN!!
Öne çıkan mesajlar