asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bugun bi eleman tuturdu sana +10 raptor satıcam die dupe yapıomus beyfendi malezye serverında her seyi biliomus 50 lvl adamda 70 lvl skilli acıkmıs filan filan ben bu adamı nası şikayet edicem yada buraya nası cektigim resimleri koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 www.imageshack.com a gir sora resmi upload et karsına birseyler cıkıcak direktlink olanı al sora [imp].....[/imp] yap[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aga sana msnden yollasam sen yapsan ben beceremem bole olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tmm yolla [email protected][signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaslar hayretler icinde kalcaksınız [Bu mesaj DjHellioN tarafından 27 Temmuz 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DjHellioN, 27 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] Arkadaşlar asiiiiiiiii arkadasımın dedigi kadar var al isteee yane baska soze ne gerek var adam masallah yane dokturmus burayı es gecmeyin yorum yazın lutfen [signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK[Bu mesaj DjHellioN tarafından 27 Temmuz 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 illahlah dedim yane boleleriyle bir gm karsılassa ya [Bu mesaj DjHellioN tarafından 27 Temmuz 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla be ne dielim abi bu adam iice çığırından çıkmış[signature] [Bu mesaj Miqrop_AmidoN tarafından 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi adam manyaq tututdu 150 doların varmı dio adam sonra +11 de yaparım filan dedi ama resim cekerken dc oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 son resimdeki dialog çok güzel.. "aga ben b1 deyim burda party bug devam ediormu" "bide ben b2 deyim burdada bug varmı" Bug dolu oyun... Bu sırada spoiler kullanmaya alışmanız güzel...[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ee ne var bunda al bende yazayım +10 raptor var istermisin? bu resimler neyi ifade ediyor onu anlamadım!!! ne bir silah var, ne bir armor var hiç birşey yokki. adamın biri sallamış. bana gelen mesajı sana yazayım. ''i'm admin give me your weapon''(ben adminim silahını bana ver) demekki bu mesaj sana gelseydi sen harbiden silahınıda verirdin.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 vktk görmüyon mu ya senin aklında bişi var yani ne diyim adan dupe un kralını yapıyo sen ne diyosun... Lonely bak geleli 1hafta oldu ama alıstım ban yiye yiye:D :([signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya sen nereden biliyorsun adamın dupe yaptığını. adam oraya ben dupe yapıyorum demiş. yok şunu satarım bunu satarım demiş. asıl sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. bildiğin birşey varsa söylede bizde emin olalım.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ark. lar yalan fln demeyin bizim cafede bi eleman var bütün serverlarda istediğiniz bütün itemlar var adamda gerçek parayı veriyon adama adam sana item veriyo mesela beramusta lycaon +7 staff ı 100 ytl ye satıyo adam lycaon +8 i 250 ytl ye satıyo bütün serverlarda her itemdan var adamda nsl yaptın desek boss kestik paso diyo (tabi yalan :)) ama nsl yapıldıını bilmiyom ama var :([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 27 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: ark. lar yalan fln demeyin bizim cafede bi eleman var bütün serverlarda istediğiniz bütün itemlar var adamda gerçek parayı veriyon adama adam sana item veriyo mesela beramusta lycaon +7 staff ı 100 ytl ye satıyo adam lycaon +8 i 250 ytl ye satıyo bütün serverlarda her itemdan var adamda nsl yaptın desek boss kestik paso diyo (tabi yalan :)) ama nsl yapıldıını bilmiyom ama var :( İnsan şunu görünce "Vedat gerçekmi acaba" diye düşünüyor :D GM yardımı olmaan her itemi verebilmek çok zor.[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benım dıkkat ettiğim son resimde arkada red army var ve yanında sımge olarak orak cekıc var ne kdr gusel ya:) sıyası sımge dıe yasak deılmı bunlar dıelse bızde bulalım:D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 allahım tribula ne alaka ya o rusya kızıl ordusunun simgesi allah allah bizdede turk bayragı filan var bizde koymayalım o zmn :yapma:[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ztn zamnında turk bayrağı koydu die sultans da sorun yasamıstı the others da koyduğu halde sonradan kaldırmıstı sorun olusur dıe yanı bayraklar siyasi simge sayılıor[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abi yokya artık bayrak kaynıyo...[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dupe elcisi galiba..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tosun, bu konudan pesmerge'nin (Eternals clanı lideri) haberi olduğunu sanmıyorum... Çünkü pesmerge dupe itemden ve dupe yapan adamlardan nefret eder ve eternals dupeci bi clan değildir. pesmerge bunu gördüğü zaman mutlaka gereğini yapacaktır. İnsanlar eternals clanını yanlış tanımasın...[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %5x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dogrudur, daha bi kac saat once ba$ima geldi de o bakimdan $eetmi$tim. neyse geregi yapilir hem boylece..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi lonely afedersin ama ben böyle türklerin a.q yani abi sonra allahın gavuru türkler böyleymiş carmış curtmuş diyo bu kadarda duyarsızlık olmaz ki... Lafım size deil alınmayın dupe vs. yapan türklere iyi geceler[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar