onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Merhaba Bu klube nasil uye oluruz? Referansmi lazim ucreti nedir vs? Tessekurler Oguz GOKER[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
555 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kapıdaki adam üyeliğin bir aile 20 mil olduunu söyledi..tabi ben emin değilm adamın türkçesi pek iyi değildi.bişeyler sordum kafa salladı..[signature][hline]la petite ezique
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 20 milyar?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olm antenmisin lan :D orayi kiralmiayon uye oluyon 20 YTL[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olabilir bellü mü olur :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 20 milyona uye olunur mu alay mi ediyon? sokaktaki herkesi toplarlar o zaman[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 20 milyarada ne üyeli bu böle[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=127404 valla spor genele taşımışlar..arama yapsaydın keşke..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1 Senelik uyelik kişi bası 16 milyar=16.000 YTL :D Caddebostan plajı deil bu yanlıs anlasılmasın ;)[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne alaka moda deniz kulbu benim bildigimisse girersin zaten uye olcan hersey beles olmuyo sadece aylik para veriyon girmek icin bildigim kadariyla fiyati icerde takıyolar onun herkesi toplamazlar merak etme[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
555 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kapıdaki görevli adam üyelik bir aile 20 milyar dedi.ben onun yalancısıyım.[signature][hline]la petite ezique
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aile değilsek ne olacakmış? Bu bir nevi damsız almıyoruz durumu mu? Yada benim ailem 6 kişilik bir aile beni yinede 20milyar Türk Lirası karşılığında mı üye yapacak. Ayrıca üyelik bana ne kazandıracak, neden senede 20bin ytl vereyim bakın meraka düştüm şimdi gidip konuşucam bunları.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya olm 20milyar felan degildir manyakmisiniz siz ya aylık 20 ytl dir fiyati icerde takıyolar :) diyorum size[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o paraya yazlık alınır be[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BullDoG, 29 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: olm antenmisin lan :D orayi kiralmiayon uye oluyon 20 YTL ahauah[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eger 16-20 milyar gibi fiyatlar soz konusuysa biraz internette arastirma yapin, amerikadaydi galiba zengincilik oynama klubu var. 3-4 paket secenekleri var, devremulk olarak size ozel jet, superspor arabalar, adalar vs. tahsis ediyolar 20-50 bin dolar arasi bi fiyata. yani dandik bi havuza girmek icin 16-20 milyar soz konusuysa, öh daha neler.[signature][hline]TOiO
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 off ki ne off birincisi 20 milyon uyelikli klube ben gitmem zaten oraya gelenlerde gitmez buranin bir klasi var. 20 milyara gelince oda beni asar. daha onemlisi icerde fiyatlar gayet makul ole deli bir sokus falan yok. yalniz 20 milyar banada abartti geldi. 2 3 milyar falan bekliyordum ben acikcasi. ha iceri havuz icin girmiyorsunuz is adamiysaniz cevre edinmek icin belli bir kalitenin ustunde olanlarla takilmak icin giriyorsunuz bu da normal. ha 20 milyar beni asti o baska:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben sana zengin çevre edinmek için Lions kuluplerini öneririm. Leo olarak başlıosun. Leo iken bile o çevreyi edinebilirsin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya ben cevre edinmek icin gitmiyorumki:) yanlis anlasildim. ben sadece insanlarin niye bu paralari verdigini anlattim nezih bir mekan hosuma gidiyor ortami. ha lions dur rotary dir benden uzak dursun kendimi fisletmeye ihtiyacim yok. hem nasil diyorlardi bir ara moda masondur o mason:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne fişlemesi valla. para bunlar da var. hele bi de bu kulüplere girdin mi, 2 katını verirler yine sana yaptırırlar.. ne varsa cemaat işlerinde var..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hep berabaer pati cemaati kuralim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 moda deniz kulübü bir şehir kulübüdür, şehir kulübünün anlamını bilmiyorsanız; http://en.wikipedia.org/wiki/Club yok benim ingilizcem diyenlere mini açıklama, bu tür yerlere üye olabilmek için para yetmez (abartı miktarda bağış yapmadığınız sürece) zenginler kulünü olarak bilinir ve amaç deniz havuz değildir zaten onlar bahanedir, ordaki insanlar deniz havuz için wow a falan gider. bi de anadolu yakasının nerdeyse tamamını kapsayan kıyı yaya yürüyüş yolu bu kulüp yüzünden moda da kesiktir, dolanırsınız devam edebilmek için.
Öne çıkan mesajlar