Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moda Deniz Klubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba

Bu klube nasil uye oluruz?

Referansmi lazim ucreti nedir vs?

Tessekurler

Oguz GOKER[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
kapıdaki adam üyeliğin bir aile 20 mil olduunu söyledi..tabi ben emin değilm adamın türkçesi pek iyi değildi.bişeyler sordum kafa salladı..[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
olm antenmisin lan :D orayi kiralmiayon uye oluyon 20 YTL[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
20 milyona

uye olunur mu alay mi ediyon?

sokaktaki herkesi toplarlar o zaman[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
ne alaka moda deniz kulbu benim bildigimisse girersin zaten uye olcan hersey beles olmuyo sadece aylik para veriyon girmek icin bildigim kadariyla fiyati icerde takıyolar onun herkesi toplamazlar merak etme[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Aile değilsek ne olacakmış? Bu bir nevi damsız almıyoruz durumu mu? Yada benim ailem 6 kişilik bir aile beni yinede 20milyar Türk Lirası karşılığında mı üye yapacak. Ayrıca üyelik bana ne kazandıracak, neden senede 20bin ytl vereyim bakın meraka düştüm şimdi gidip konuşucam bunları.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
ya olm 20milyar felan degildir manyakmisiniz siz ya aylık 20 ytl dir fiyati icerde takıyolar :) diyorum size[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 29 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
olm antenmisin lan :D orayi kiralmiayon uye oluyon 20 YTL

ahauah[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
eger 16-20 milyar gibi fiyatlar soz konusuysa biraz internette arastirma yapin, amerikadaydi galiba zengincilik oynama klubu var. 3-4 paket secenekleri var, devremulk olarak size ozel jet, superspor arabalar, adalar vs. tahsis ediyolar 20-50 bin dolar arasi bi fiyata.

yani dandik bi havuza girmek icin 16-20 milyar soz konusuysa, öh daha neler.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
off ki ne off

birincisi 20 milyon uyelikli klube ben gitmem zaten oraya gelenlerde gitmez buranin bir klasi var.

20 milyara gelince oda beni asar.

daha onemlisi icerde fiyatlar gayet makul ole deli bir sokus falan yok.

yalniz 20 milyar banada abartti geldi.

2 3 milyar falan bekliyordum ben acikcasi.

ha iceri havuz icin girmiyorsunuz is adamiysaniz cevre edinmek icin belli bir kalitenin ustunde olanlarla takilmak icin giriyorsunuz bu da normal.

ha 20 milyar beni asti
o baska:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
ya ben cevre edinmek icin gitmiyorumki:)

yanlis anlasildim.

ben sadece insanlarin niye bu paralari verdigini anlattim

nezih bir mekan hosuma gidiyor ortami.

ha lions dur rotary dir benden uzak dursun kendimi fisletmeye ihtiyacim yok.

hem nasil diyorlardi bir ara moda

masondur o mason:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
moda deniz kulübü bir şehir kulübüdür, şehir kulübünün anlamını bilmiyorsanız; http://en.wikipedia.org/wiki/Club

yok benim ingilizcem diyenlere mini açıklama, bu tür yerlere üye olabilmek için para yetmez (abartı miktarda bağış yapmadığınız sürece) zenginler kulünü olarak bilinir ve amaç deniz havuz değildir zaten onlar bahanedir, ordaki insanlar deniz havuz için wow a falan gider. bi de anadolu yakasının nerdeyse tamamını kapsayan kıyı yaya yürüyüş yolu bu kulüp yüzünden moda da kesiktir, dolanırsınız devam edebilmek için.
  • Yeni Oluştur...