Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sözlerini bulabileceğim Site varmı? yada elinde olan varsa paylaşırsa süper olur![signature][hline]Köylüler Rullaz...
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Make A Wish ve Plan-B albümleri var bende ama oturup hepsinin sözlerini yazamam, eğer özellikle istediğin bir şarkı varsa söyle onu yazayım.[signature][hline]Live In Flames..
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eskiden fan sitesi vardı zzn.net'e kayıtlı ama kapandı o da. kalite gruptur.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çiz isterim çiz çiz çiz..[signature][hline]Köylüler Rullaz...
TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çiz'in hangi albumda olduğunu bilmiyorum da eğer sevdiysen ve ist'teysen albumunu al derim. ztn yabancı cdlere göre çok ucuzdu yanlış hatırlamıyorsam. türkiye'de kaç tane böyle güzel grup varki? ben hem kasedini hem de cd si almış birisiyim övünmek gibi olmasın :P
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sözlüğe dikte etmiştim ben çiz i zamanında ama çıkınca ordan kalmadı entry mentry, buyrun burdan yakın; dur orda ve kulak ver bana rapor 2 - radical noise burada yapma, kandırma kendi kendini boşuna saçma, saçmalama almış başını baksana bir elinde para diğer elinde tabanca ona buna köpeklik dert açtı başına ama, bizimki hala mafya, yuh sana bir gün bir sokak başında bir kurşun deliği iki kaşın arasında kanlar içinde yerde yatacaksın yada aklını toplayıp akıllanacaksın çizeceksin sende duvarlara duvarların nefesini hatırla erkekliğin sökmez tabanca dalgasıyla [chorus] sende çizeceksin ayları yılları duvara evet, sende çizeceksin ayları yılları duvara evet, sende çizeceksin, çiz, çiz sende çizeceksin, çiz, çiz sende çizeceksin, çiz, çiz sende çizeceksin bizi iyi dinle sakın geri çekilme kendini boş yere germe, gerdirme rapor 2'den öğreneceğin çok şey var biliyorsun sokaklar artık çok dar eğer sende de varsa sorunlar tokası iki elle sarıl boş kalmasın yakası bir çocuk tanıdım sokak başında onu hiç annesi sevmedi, sevilmedi bir gece sokakta aldı nefesi ona cazip geldi uyuşturucu,para sesi hemen taktı beline o çelik erkekliği fırladı dışarıya bilmediği sokaklara para lazımdı ona, batmıştı boka sarıldı hemen belindeki tabancaya [chorus] sonunda senaryolar hep aynı olacak su testisi su yolunda kırılacak arkandan hep anan baban, ağlayacak unutma kodeste saçların ağaracak ileride koçum zaman gelip geçmez sana silahı verenler seninle ilgilenmez bak onlar diskolarda barlarda senin ömrün geçecek küçücük odada yaptıklarını artistlik mi sanıyorsun? inan bana sen kendini kandırıyorsun bu dünyada sana en yakın sensin kendini sen bilmezsen kaybedersin sonra gelipte bana ağlama bu gidişle çok çizersin duvara! [chorus] 99 - rapor 2 - radical noise
Öne çıkan mesajlar