Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin paticiğe üye olması :)

metboy

Öne çıkan mesajlar

said:
SamuelVanunu, 14 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım bayanların bu kadar erkeğin içinde nasıl rahat ettiği. burası mahalle kahvesinden farksız bi yer. haksızmıyım?

hmm bazen belki, ama adam gibi sohbet eden guzel dostluklar kuracak adam bulmak zor değil (ben buldum) kahve kulturunde takılan insanları sallamazsın, cevap vermezsin boylece uzak durmus olursun.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu sizin kişiliğinizden kaynaklanıyor, karsı cinsinizi ancak "sevgili potansiyeli" olarak goruyorsunuz. Benim en yakın dostlarım erkektir, hatta kızlardan kendime değil dost arkadas bulamadım diye bilirim, wildpervert xarion,bu insanlar benim en yakın dostlarımdır, işler hiç de sizin sandıgınız gibi değil arkadaslar.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kadının bir erkekLe dost oLması zaten Türk kadınLarı için kötü bir anLam ifade ediyor.

Eskiden çok duyardım " BiLiyomusun bu adamın dostu varmış... "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz ne kadar geride kalmıssınız da bizim haberimiz yokmus? ne demek dost olunmaz? dost insanın kendine yakın gordugu insandır arkadasım, benim dostlarım var ve senin yakıştırdıgın igrenc benzetmedeki gibi değiller "aaa bu adamın dostu varmıs" ben bunları aştık sanıyordum ama durum içler acısı.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bana niye kızıyorsun ki , ben mi uydurdum bunu ?
Eski Türk kadınLarının söyLemidir bu[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar detayını biLmiyorum ben , dediğim gibi eski toprak Türk kadınLarından duyarım geneLde bunu[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha hiç oyle düşündügümü hatırlamıyorum, eh ben neyim?fransiz mı?
ps: benim anneannem eve gelen dostum dediğim insanları kız erkek ayırmaksızın agırlar, kendisi 75 yasındadir, eski toprak olsa gerek. hatta bir lafını soyleyeyim "kızdansa,erkekler insana daha iyi dostluk eder, kıskanmaz çirkeflik etmezler,arkandan iş cevirmezler"
[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 14 Temmuz 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mave, 14 Temmuz 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
Bir kadının bir erkekLe dost oLması zaten Türk kadınLarı için kötü bir anLam ifade ediyor.

Eskiden çok duyardım " BiLiyomusun bu adamın dostu varmış... "

o dost metres anlamında dost, bildiğimiz anlamda dost değil farklı şeyler.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

dory ne düşündüğünü biLmiyorum ama eğer bu konuyu gerçekten tartışmak istiyorsan sanırım bunun için yeni bir konu açmaLıyız ve orada fikirLerimizi beyan etmeLiyiz.

Sana bir bayan iLe erkeğin , bana göre neden dost oLamayacağını diLim döndükçe anLatmaya çaLışırım.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

öeh konunereye gelmiş..

neyse..
gelemsin sevgili böyle yerlere I need privacy ulan![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 14 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
samuel; fan club'in var mi?
şu küba göçmeni olan mı :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...