_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bi tanidigin bilinde linux yuklu ve ona windows xp yuklicem de yuklemede farkli bi seyle karsilasirmiyim? yoksa normal bil baslarken cdyi koyup format atip yuklesem bi sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fdisk /mbr tarzı bişi yapıp boot sectorude silmen gerekebilir eğer xp nin setupı format basarken bootu silmiyorsa, onun dışında first boot device'a format deyip cdyle başlatabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sorun cikacagini zannetmiyorum(boot ekranini gorebildikten sonra)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 xp cd sini tak... cd den boot ettikten sonra windows un setup dosyalarını bilgisayarına yüklemeden önce fdisk ekranıyla karşılaşacaksın. oradan tüm bölümleri sil ve yeniden bölümlendir hddyi. zaten hepsi ntfs olacak. :) kolay gelsin.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeniden bolumlendir derken nasil anlamadim [Bu mesaj _Tora_ tarafından 28 Temmuz 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu msgi yanlislikla attim [Bu mesaj _Tora_ tarafından 28 Temmuz 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 xp cd sini tak. auto boot yapsın. sonra partition ekranı gelecek, tüm partitionlar sil (tabii harddiskde yedeği yoksa , birde fat32, ntfs etc.. gibi partitionları yoksa sil) sonra istediğin gibi bölümlendir ya da tek partition üstünden ntfs olarak biçimlendir.. ardından windows otomatik kurulacaktır..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar