Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 neden herşey üstüme geliyor duvarları yıkıp kabuğumu kırmam neden bu kadar zor herşey elimde bir avuç sevgi olmadan yalnızım korkuyorum bu geceden attığım sessiz çığlıkları bir ben birde kalbim biliyor haykırışları dayanamıyor böyle bir karanlığa gözyaşlarım benim dostlarım bedenimi saran sessizlik benim son aşkım farketmez ecelim ölmeye rağzıyım sonsuzluğa kavuşmak istiyorum bir yağmur damlası olup karışmak toprağa bir tomurcuk olup açılmak aydınlığa yeni bir hayat kazanmak bu fani dünyada ve güneş batıyor artık yüreğimde ayın çıkma vakti geldi kızıl akıyor gökyüzü damarlarımda herşey dindi ruhumda son kalan anılar herşeyden bir parça kopardılar senden benden sevgimizden yorumlarınızı bekliyorum :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yine yazmış adam valla :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 karamsar kısımları necip fazıl'a benzettim, onu okuman geliştirir belki şairliğini. kaldırımlar şiiriyle başlayabilirsin :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Güzel olmuş, yazıma kafiyeye ve düşüncelere diyecek hiçbir şeyim yok. Ama ilk başta yakın aralıklarla iki herşey kullanmasaydın keşke. Bir de olacak, o de ayrı. Rağzı değil razı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Innocente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hoş insanı alıp başka yerlere götürüyor
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alaka ne diyebilirsiniz ama ben sanki nazım ve orhan veli kırması bişey okudum.. devam semih güsel gidiosun[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok güsel olmuş yaw...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tebrikler gerçekten cok hoş olmuş.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar