Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 var mı dinleyen , beğenen?[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o kim ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 acid jazz. http://www.akbankcaz.com/sanatcilar_2004_22.htm geçen seneki konserlerinden bi tanıtım. kalite remixleri var.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion [Bu mesaj Head tarafından 29 Temmuz 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İyidir iyi.. dinlemedim...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Öne çıkan mesajlar