BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o ne yapti bilmiyorum ama biz arkadaslar 3 saaat nargile yaptik kadikoyu turladik felan iidir epey[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hazır topic varken bi daha yapilabilir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yapsak mı ya?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 var mi cmtsi gelebilecek?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 up! 5-6 kişi falan cıkarsa yapılır buluşma custodem, spidee ( bir ihtimal), ben varım su anda nargile yaparız büyük ihtimalle, üstüne de alkole geçeriz duruma göre geleiblecek olanlar isim versin, ona göre yeni topic açıcam[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 VARIM LAN VARIM HAZIR UO YUDA BIRAKTIM ÇOK VAKTİM VAR ARTIK[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 custodem, spidee, malkavian, zaugnakhaldun topic açıcam 2 kişi daha cıksın=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben ben ben[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben garanti değilim, ona göre =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tamam kutay atınç onur altuğ yağızı getiririz etti 5 kişi daha hadi 10 kişi olduk aç topic[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar