Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell / Hazır Kart

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bugün gidip yeni bir turkcell, hazır kart almam gerekiyordu. herşey güzeldi, turkcell abone merkezine girdim. hazır kart almak istediğimi belirttim. adam numaraları önüme koydu ve bir numara seçtim. kuşadası'nın sıcağına karşı klimada iyi geldi :-p
neyse daha sonra ücretini sordum ve 35 milyon gibi kazık bir ücret ödedikten sonra başka birşeyin gerekli olmadığını sorarak, abone merkezinden çıktım. bu arada adam nerede yaşadığımı falan filan derken ankara'da askerlik yaptığını belirtti. biraz sohbette ettim. neyse adam 1 saat sonra hattın açılacağını söyledi. 1-1,5 saat kadar adanın içinde güzel güzel gezip, diğer işlerimi hallettim. en sonunda bir yerde oturdum ve merakla hazır kart paketini açtım. güzel hazırlamışlar, daha sonra hattı taktım ve denedim fakat açılmamış. eve döndüm, bayağı vakit geçirdim ve saat 1 gibi tekrar denedim. bu sefer açılmıştı. 8090'ı arayıp dil seçimimi yaptım ve 100 kontörüm hemen yüklendi. güzeeel dedikten sonra kontörbizden,gençturkcell gibi hedelerine üye olayım dedim ki karşıma: "kurumsal aboneler üye olamaz" yazısı çıktı. müşteri hizmetlerini aradım ve konuştum ve şöyle dedi: "hesabınızın aktif olması en az 24 saat sürecektir. lütfen 24 saat sonra tekrar deneyiniz, aktivasyon işlemleri sürmektedir"
fakat aklıma birşey takıldı abone merkezi neden benden hiçbir bilgi istemedi? kimlik fotokopisi ya da benzeri birşey? merak ettiğim acaba 24 saat sonra kontörbizden vb. servislerine üye olabilecekmiyim? yoksa gidip bilgiler vb. şeyler mi girmem gerekiyor?
bu arada turkcell'in sms,edge gibi hizmetlerini denedim. hepsi çalışıyordu, süperşifre'mi istedim ve internetten bakayım dedim. gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar. oradanda aynı sorunlar ortaya çıktı. oradan girip bilgilerimi güncelledim fakat siteye girdiğim zaman sol üst köşede kocaman bir biçimde: "Nurhan Yalvaç Kıvrak" yazısı çıkıyor. çözemedim, acaba nedir bu?
of of :) turkcell'i bırakalı yıllar oldu. bazı şeyleri gerçekten değişmiş. şuan telsim faturalı hat kullanıyorum ve fazlası ile memnunum. turkcell kontörlü hattı bir başkasına aldım fakat elimde patlamış gibi hissediyorum..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

çok pahalıya almıssın yaaa.Senden bılgı almasalarda olur yanı gecen gun bende ıstanbulla da avea alcaktm adam 30 ytl getrırın hallederıs fln dedı +18 gerekmes bıle dedı adam yanı =) kendı uzerıne yapıolar sanırım senın hattın o kıvrağın ustune kayıtlı haberın olsun =)[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
vallahi birkaç yere sordum ve en sonunda karar verdim. 35'e satıyorlar hazır kart'ı. fiyatıda pahalı, turkcell'in kendi gibi :-p
bugün servisleri gayet güzel kullandım fakat ne ilginç bir iştir. turkcell bozuldumu ne :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...